Ana Sayfa
Gundem

Avarlar Kavşağında İncelemelerde Bulundular

Avarlar kavşağında yaşanan sıkıntılar yüzünden AK Parti Bursa Milletvekili ve İlçe Başkanı bölgede incelemelerde bulundular.

2 Ağustos 2017 - 17:59 Adem Demir 1 dk

Avarlar kavşağında yaşanan sıkıntılar yüzünden AK Parti Bursa Milletvekili ve İlçe Başkanı bölgede incelemelerde bulundular.

Mobilya sanayiini karayoluna bağlayan, karayolunda kesintisiz ulaşım sağlayacak olan Avarlar köprülüğü üst kısmı tamamlanarak hizmete açılmıştı.

Yan yollardaki aksaklıklar yüzünden zor günler geçiren Ertuğrul Gazi Caddesi esnafı, köprülü kavşağın yapımının bitmemesine tepki göstermişti.

Yaşanan bu olaylardan sonra AK Partili yöneticiler bugün bölgede incelemelerde bulundular. AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, AK Parti ilçe başkanı Âdem Demirel, Karayolları Genel Müdürlüğü yetkilileri bölgelerde incelemelerde bulundular.