Aziz Yıldırım’dan genel kurul öncesi dikkat çeken sözler
Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, Şanlıurfa’da yaptığı açıklamada iki santrfor transferi planladıklarını duyurdu.
Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, Şanlıurfa’da yaptığı açıklamada iki santrfor transferi planladıklarını duyurdu.
Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Aziz Yıldırım, olağanüstü genel kurul süreci kapsamında Şanlıurfa’da taraftarlarla bir araya geldi. Şanlıurfa Fenerbahçeliler Derneği’ni ziyaret eden Yıldırım, hem kulübün geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu hem de transfer çalışmaları hakkında açıklama yaptı.
6-7 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurul öncesi temaslarını sürdüren Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin mevcut durumunu değiştirmek için aday olduğunu söyledi. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği ziyarette transfer mesajı da dikkat çekti.
ŞANLIURFA’DA YOĞUN KARŞILAMA
Aziz Yıldırım, sabah saatlerinde Şanlıurfa GAP Havalimanı’na geldi. Havalimanında Şanlıurfa Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mahmut Kızıldemir ve Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı Haçım İzol tarafından karşılandı.
Daha sonra Şanlıurfa Fenerbahçeliler Derneği’ne geçen Yıldırım, burada yönetim kurulu üyeleriyle toplantı yaptı. Konferans salonunda taraftarlarla bir araya gelen Yıldırım’ın konuşması sırasında salondaki yoğunluk dikkat çekti.
“FENERBAHÇE’NİN GİDİŞATINI DURDURMAK İÇİN GELİYORUM”
Aziz Yıldırım konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
“Dürüstçe söylüyorum, Fenerbahçe’nin bu gidişatını 12 seneyi durdurmak için geliyorum. Ben kendime inanıyorum, arkadaşlara inanıyorum. Biz durduramazsak kimse durduramaz, haberiniz olsun.”
Kulüpte birlik ve beraberliğin önemine değinen Yıldırım, taraftar grupları arasında yaşanan ayrışmaların sona ermesi gerektiğini belirtti.
“20-25 tane grup olmuş. Biri bir şey söylüyor, öbürü başka şey söylüyor. Bunları bütünleştirmek lazım. Bunu yapacak adam benim” dedi.
TRANSFER AÇIKLAMASI GÜNDEM OLDU
Aziz Yıldırım, takımın güçlendirilmesi için transfer çalışmalarının sürdüğünü de açıkladı. İki santrfor transferi planladıklarını belirten Yıldırım, transferlerin açıklanacağı tarihin henüz netleşmediğini söyledi.
Yıldırım ayrıca geçmiş yönetim döneminde kulübe önemli yatırımlar kazandırdıklarını ifade ederek, yeniden güçlü bir kadro kurmayı hedeflediklerini dile getirdi.
FENERBAHÇE’DE GÖZLER GENEL KURULA ÇEVRİLDİ
Fenerbahçe’de olağanüstü genel kurul öncesi başkan adaylarının açıklamaları taraftarlar tarafından yakından takip ediliyor. Aziz Yıldırım’ın Şanlıurfa’daki transfer mesajı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.