Ana Sayfa
Gundem

Banyoda korkutan anlar

Duş sırasında banyoda bırakılan telefonun kendi kendine açılarak video oynatması genç kadını paniğe sürükledi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

13 Aralık 2025 - 19:10 Yağmur Sertkaya 1 dk

Duş sırasında banyoda bırakılan telefonun kendi kendine açılarak video oynatması genç kadını paniğe sürükledi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Duş sırasında telefonunu banyo dolabına bırakan genç kadın, banyodan çıktığında yaşadığı olay karşısında büyük panik yaşadı. Dolaptan gelen sesle irkilen kadın, telefonunun kendi kendine açılarak galerideki bir videoyu oynattığını fark etti. O anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Olay, genç kadının banyodan çıktıktan sonra dolap içinden gelen video sesiyle neye uğradığını şaşırmasıyla başladı. Duş esnasında dolabın üzerine koyduğu telefonun, herhangi bir müdahale olmadan açılması ve video oynatması kadında büyük korkuya neden oldu.

“ALLAH BELAMI VERSİN Kİ YALAN SÖYLEMİYORUM”

Yaşadığı anları sosyal medya hesabından paylaşan genç kadın, olayın tamamen gerçek olduğunu vurgulayarak,
Duştan çıktım. Dolaptaki telefonum galerimdeki son videoyu çalmaya başladı. Aklım çıktı. Allah belamı versin ki yalan söylemiyorum” ifadelerini kullandı.