Başkan Dündar’ın açtığı seçim ofisine büyük ilgi

Seçim çalışmaları çerçevesinde ilçeyi sokak sokak gezen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni seçim ofisini büyük bir coşku ve kalabalıkla açtı.

Adem Demir · Editör
07.03.2024 14:24
Osmangazi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Mustafa Dündar, yeni seçim ofisini Tahtakale Mahallesi’nde geniş bir katılımla açtı. Seçim çalışmaları çerçevesinde her gittiği mahallede büyük ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılanan Başkan Dündar, yeni açtığı seçim ofisinde de büyük ilgi gördü. Tahtakale Mahallesi Akarsu İpekçi İş Sarayı’nda açtığı yeni seçim ofisinde Dündar, davul ve zurnayla büyük kalabalık tarafından karşılandı. Seçim ofisi açılışına Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Recep Altepe, AK Parti 23. Dönem Bursa Milletvekili Hayrettin Çakmak, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş, MHP Osmangazi İlçe Başkanı Kerim Gürsel Çelebi ve vatandaşlar katıldı.
Yapılan duanın ardından seçim ofisinin açılışını yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bursa’da ticaretin, sosyal yaşamın başladığı nokta olan Tahtakale’de bir aradayız. Buradan yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Yaptığımız hizmetlerin devamı için 31 Mart seçimlerinde sizlerden destek işitiyoruz. Buradaki coşku ve güzellik sizlerin bizlere güveninin tam olduğunu gösteriyor. Yeni açtığımız ofisimiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Yeni seçim ofisinin hayırlı olmasını dileyen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Recep Altepe, “Buradaki coşku ve kalabalık 31 Mart’ta Mustafa Dündar, tekrar başkan diyor. Osmangazi Bursa’nın kalbi, Bursa medeniyet ve birikimler şehri, Osmangazi’yi ortaya çıkartan AK Parti Belediyeciliği oldu. Osmangazi’nin ismini dünyaya bu dönemde duyurdu. Osmangazi yaptığı çalışmalarla birçok büyük şehrin önüne geçti. Osmangazi bu dönemde marka oldu. Ak Parti kadroları olarak bizim işimiz çalışmak, biz bu işi ibadet olarak yapıyoruz. Bu zamana kadar çalışmalarımız sürdü bundan sonra da devam edecek” şeklinde konuştu. Kesilen kurbanın ve yapılan duaların ardından seçim ofisinin açılışı büyük bir kalabalıkla yapıldı.

Yazar Hakkında

Adem Demir

Yazar

Yazar Hakkında

<p>Adem Demir, 1986 yılında Bursa’nın İnegöl ilçesinde dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini doğup büyüdüğü İnegöl’de tamamlayan Demir, genç yaşlardan itibaren teknoloji ve medya alanlarına ilgi duyarak eğitim hayatını bu doğrultuda şekillendirdi.</p><p>Üniversite eğitimini Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Yazılım Bölümü’nde tamamlayan Adem Demir, ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olarak teknik bilgi birikimini işletme disiplinleriyle güçlendirdi.</p><p>2007 yılında Türkiye’nin ilk yerel televizyon kanallarından biri olan <strong>Süper Kanal</strong>’da medya sektörüne adım atan Demir, daha sonra <strong>Genç Gazete</strong> ve <strong>Genç Ajans</strong> bünyesinde görev alarak gazetecilik, ajans haberciliği ve medya yönetimi alanlarında önemli deneyimler kazandı.</p><p>2014 yılı, Adem Demir’in medya kariyerinde bir dönüm noktası oldu. Bu dönemde İnegöl’ün en büyük haber platformunun temellerini attı. Kurduğu güçlü altyapı sayesinde kısa sürede bölgenin en etkili dijital haber markalarından birini oluşturdu. 2014 yılından bu yana <strong>İnegöl Medya A.Ş.</strong> bünyesinde ortak olarak görev yapan Demir, şirketin en önemli markalarından biri olan <strong>İnegöl Online</strong> haber sitesinin yönetim kademesinde aktif rol almaya devam ediyor.</p><p>Medya sektöründeki çalışmalarının yanı sıra sosyal ve sportif alanlarda da etkin bir isim olan Adem Demir, <strong>Mehmet Ege Orhaniye Kadın Voleybol Takımı</strong> ile <strong>Karadeniz Güvenspor</strong> yönetimlerinde görev alarak İnegöl’de sporun gelişmesine katkı sunuyor.</p>

E-posta

(0) Yorum

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Yükleniyor…