Gundem

BİR GARİP CENAZE

Ölüm hep soğuk ve gizemli bir duygudur insanoğlu için bazen bir cenazenin ardından fazla kalabalık bazen ise 5-10 kişi görürüz ve hemen ölen kişinin kimliğini çözmeye çalışırız

19 May 2008 - 16:23 Adem Demir 1 dk

Ölüm hep soğuk ve gizemli bir duygudur insanoğlu için bazen bir cenazenin ardından fazla kalabalık bazen ise 5-10 kişi görürüz ve hemen ölen kişinin kimliğini çözmeye çalışırız

 Ölüm hep soğuk ve gizemli bir duygudur insanoğlu için bazen bir cenazenin ardından fazla kalabalık bazen ise 5–10 kişi görürüz ve hemen ölen kişinin kimliğini çözmeye çalışırız.5 yıldır oylat’ta kendisine tahsis edilen odada yalnız başına yaşam mücadelesi veren garip lakaplı 65 yaşındaki Fikret Demirel yatağında ölü bulunuyor Ve. Son yolculuğuna yine sessiz sedasız uğurlanıyor İsmini bilmeyenler ise yazıyorlar künyesine oylatlı garip diye işte ölüm burada bir kez daha kendini hatırlatıyor insana dünyada ölümden başkası yalan diye. .

İnsan için dönülmez son yolculuktur ölüm bazen ürkütür. Kimi son yolculular görkemlidir kimi ise çok sade. oylatta kendine tahsis edilen yerde yalnız yaşayan 65 yaşındaki Fikret Demirel yatağında ölü bulunup hastane mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı 10 -15 kişinin katıldığı cenazede ise maktulun ismini bilmeyen cemaat mezar taşına oylatlı garip diye yazıyor. Belki mezarını ziyaret etmek isteyen olursa mezarı bulunsun diye. .