Bu Borç Kimin ?
Büyükşehir yasasından Bursa Büyükşehir Belediyesine 10 yıllığına tahsis edilen Cerrah Parkının geçmiş dönemlere ait elektrik borcu ödenmeyince parkın sayacı görevliler tarafından söküldü.
Büyükşehir yasasından Bursa Büyükşehir Belediyesine 10 yıllığına tahsis edilen Cerrah Parkının geçmiş dönemlere ait elektrik borcu ödenmeyince parkın sayacı görevliler tarafından söküldü.
Cerrah Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve İnegöl Belediyesi tarafından alınan meclis kararı sonrası Bursa Büyükşehir Belediyesine 10 yıllığına tahsis edilen Cerrah Parkının ödenmeyen elektrik borçlarından dolayı UEDAŞ ekipleri parkın elektriklerini kesti.
PARK KARANLIĞA GÖMÜLDÜ
Yaklaşık 20 bin TL olan ödenmeyen borçtan dolayı parkın elektrik sayacının görevliler tarafından söküldüğü öğrenildi. Bundan dolayı park karanlığa gömüldü.
BORÇ KİMİN ?
Parkın iç bölümlerinin aydınlatması için kullanılan elektriğin, abonelik yapılmadan kullanıldığı ve bu borcun Bursa Büyükşehir Belediyesine, Cerrah Belediyesinden mi yoksa İnegöl Belediyesinde mi kaldığı ise bilinmiyor.
İŞLETMECİ ZOR DURUMDA
Özellikle ramazan ayında İnegöl’de sıcaktan bunalan vatandaşların nefes almak için şehir dışına akın ederken, şehre en yakın olan ve ramazanda İnegöllülerin yoğun rağbet gösterdiği Cerrah parkı ramazan ayına kısa bir süre kala karanlığa gömülmesi park içerisindeki işletmeciyi zor durumda bırakacağa benziyor.