Bursa’da 15 Ocak elektrik kesintisi listesi ve saatleri

UEDAŞ, Bursa’da 15 Ocak tarihinde bakım çalışmaları nedeniyle birçok ilçe ve mahallede planlı elektrik kesintisi uygulayacak.

Adem Demir · Muhabir
15.01.2026 14:17

BURSA’DA 15 OCAK TARİHLİ PLANLI ELEKTRİK KESİNTİSİ

UEDAŞ tarafından yayımlanan planlı kesinti programına göre, Bursa genelinde 15 Ocak Perşembe günü çeşitli ilçe ve mahallelerde elektrik kesintisi uygulanacak. Kesintiler, bakım ve şebeke çalışmaları kapsamında belirlenen saat aralıklarında yapılacak.

GEMLİK İLÇESİNDE ELEKTRİK KESİNTİSİ

Gemlik ilçesinde 15 Ocak tarihinde Kurşunlu Mahallesi ve Gençali Mahallesi sokaklarında elektrik kesintisi uygulanacak. Kesinti, 13.00 ile 15.00 saatleri arasında planlandı.

YILDIRIM İLÇESİNDE KESİNTİ PROGRAMI

Yıldırım ilçesinde Değirmenönü Mahallesi sokaklarında 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak. Çalışmalar süresince mahalle genelinde enerji verilemeyecek.

MUSTAFAKEMALPAŞA İLÇESİNDE KESİNTİ SAATLERİ

Mustafakemalpaşa ilçesinde Çardakbelen Mahallesi sokaklarında 09.00 ile 16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Aynı ilçede Yalıntaş, Hamidiye ve Yunus Emre mahallelerinin sokaklarında ise 02.00-04.00 saatleri arasında planlı elektrik kesintisi yapılacak.

İNEGÖL İLÇESİNDE PLANLI KESİNTİLER

İnegöl ilçesinde Yeniceköy Mahallesi sokaklarında 11.00 ile 13.00 saatleri arasında elektrik kesintisi planlandı.

Akhisar Mahallesi sokaklarında 13.00-15.00 saatleri arasında kesinti uygulanacak.

Huzur Mahallesi ve Akhisar Mahallesi sokaklarında ise 15.00 ile 17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

MUDANYA İLÇESİNDE ELEKTRİK KESİNTİSİ

Mudanya ilçesinde Çağrıyan Mahallesi sokaklarında iki ayrı zaman diliminde elektrik kesintisi uygulanacak. İlk kesinti 09.00-10.00 saatleri arasında, ikinci kesinti ise 10.00-11.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Ülkü Mahallesi sokaklarında 10.00 ile 11.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

Ayrıca Kaymakoba Mahallesi sokaklarında 13.00-14.00 saatleri arasında planlı kesinti uygulanacak.

OSMANGAZİ İLÇESİNDE GENİŞ KAPSAMLI KESİNTİ

Osmangazi ilçesinde Akpınar Mahallesi sokaklarında 09.00 ile 17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi planlandı.

Ovaakça Merkez, Ovaakça Çeşmebaşı, Ovaakça Eğitim ve Alaşarköy mahallelerinin sokaklarında da 09.00-17.00 saatleri arasında enerji kesintisi uygulanacak.

Çukurcaköy Mahallesi sokaklarında 09.00-13.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

Bağlarbaşı Mahallesi sokaklarında 09.30 ile 12.30 saatleri arasında planlı kesinti uygulanacak.

Veysel Karani Mahallesi ve Küçükbalıklı Mahallesi sokaklarında ise 13.30-16.30 saatleri arasında elektrik kesintisi gerçekleştirilecek.

NİLÜFER VE ORHANGAZİ İLÇELERİNDE KESİNTİ

Nilüfer ilçesinde Balat Mahallesi ve Doğanköy Mahallesi sokaklarında 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi planlandı.

Aynı gün içerisinde Nilüfer ilçesi sınırları içindeki Küçükbalıklı Mahallesi sokaklarında 09.00-12.00 saatleri arasında enerji kesintisi uygulanacak.

Atlas Mahallesi sokaklarında 11.00 ile 12.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

Başköy, Gölyazı, Akçalar ve Hasanağa mahallelerinin sokaklarında ise 12.00-16.00 saatleri arasında planlı elektrik kesintisi gerçekleştirilecek.

Orhangazi ilçesine bağlı Yeni Köy Mahallesi sokaklarında 12.30 ile 15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

UEDAŞ’TAN PLANLI ÇALIŞMA BİLGİLENDİRMESİ

UEDAŞ, Bursa’daki planlı elektrik kesintisi programını resmi kanalları üzerinden duyurdu. Kesintilerin bakım ve şebeke iyileştirme çalışmaları kapsamında uygulanacağı belirtildi. Planlı programda, ilçe ve mahallelere göre saat aralıkları ayrıntılı şekilde paylaşıldı.

Yazar Hakkında

Adem Demir

Muhabir

Yazar Hakkında

<p>Adem Demir, 1986 yılında Bursa’nın İnegöl ilçesinde dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini doğup büyüdüğü İnegöl’de tamamlayan Demir, genç yaşlardan itibaren teknoloji ve medya alanlarına ilgi duyarak eğitim hayatını bu doğrultuda şekillendirdi.</p><p>Üniversite eğitimini Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Yazılım Bölümü’nde tamamlayan Adem Demir, ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olarak teknik bilgi birikimini işletme disiplinleriyle güçlendirdi.</p><p>2007 yılında Türkiye’nin ilk yerel televizyon kanallarından biri olan <strong>Süper Kanal</strong>’da medya sektörüne adım atan Demir, daha sonra <strong>Genç Gazete</strong> ve <strong>Genç Ajans</strong> bünyesinde görev alarak gazetecilik, ajans haberciliği ve medya yönetimi alanlarında önemli deneyimler kazandı.</p><p>2014 yılı, Adem Demir’in medya kariyerinde bir dönüm noktası oldu. Bu dönemde İnegöl’ün en büyük haber platformunun temellerini attı. Kurduğu güçlü altyapı sayesinde kısa sürede bölgenin en etkili dijital haber markalarından birini oluşturdu. 2014 yılından bu yana <strong>İnegöl Medya A.Ş.</strong> bünyesinde ortak olarak görev yapan Demir, şirketin en önemli markalarından biri olan <strong>İnegöl Online</strong> haber sitesinin yönetim kademesinde aktif rol almaya devam ediyor.</p><p>Medya sektöründeki çalışmalarının yanı sıra sosyal ve sportif alanlarda da etkin bir isim olan Adem Demir, <strong>Mehmet Ege Orhaniye Kadın Voleybol Takımı</strong> ile <strong>Karadeniz Güvenspor</strong> yönetimlerinde görev alarak İnegöl’de sporun gelişmesine katkı sunuyor.</p>

E-posta

(0) Yorum

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Yükleniyor…