Bursaspor taraftarları Berra için pankart açtı

Bursaspor taraftarları, kreş faciasında hayatını kaybeden 4 yaşındaki Berra Dizi için tribünde “Adalet tam olsun” pankartı açtı.

İsmail Durmuş · Editör
30.09.2025 16:42

BURSASPOR TRİBÜNLERİNDE DUYGULANDIRAN PANKART

İnegöl’deki kreş faciasında yaşamını yitiren 4 yaşındaki Berra Dizi, Bursaspor taraftarlarının yüreğinde unutulmadı. Bursaspor’un Isparta ile oynadığı karşılaşmada yeşil-beyazlı taraftarlar tribünlerde anlamlı bir pankart açarak minik Berra’yı andı.

Pankartta, “Berra’nın gülüşü yarım kaldı, adalet tam olsun” ifadeleri yer aldı.

STADYUMDA VE SOSYAL MEDYADA YANKI BULDU

Taraftarların duyarlı davranışı, hem stattaki binlerce kişiyi hem de sosyal medyada bu olayı gören vatandaşları derinden etkiledi. Pankart, küçük Berra’nın ailesine duygusal anlar yaşatırken, geniş kitleler tarafından destek gördü.

“ADALET TAM OLSUN” ÇAĞRISI

Bursaspor taraftarlarının bu mesajı, sadece bir anma değil aynı zamanda güçlü bir adalet çağrısı olarak değerlendirildi. Tribünlerden yükselen bu tepki, kreş faciasında sorumluların yargı önünde hesap vermesi gerektiği yönünde kamuoyunda önemli bir hatırlatma oldu.

Yazar Hakkında

İsmail Durmuş

Yazar

E-posta

(0) Yorum

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Yükleniyor…