Ana Sayfa
Gundem

Çınar ağacından beton zemine düştü

Ekmek Zammına kızan Mustafa A isimli vatandaş ağaca çıktı

20 Ağustos 2025 - 10:37 Adem Demir 1 dk

Ekmek Zammına kızan Mustafa A isimli vatandaş ağaca çıktı

Geçtiğimiz yıl nisan ayında trafik ekipleri tarafından yapılan uygulamada, Mustafa A. yönetimindeki 31 LV 581 plakalı motosiklet durduruldu. Evraklarının eksik, kendisinin ise ehliyetsiz ve alkollü olduğu belirlenen Mustafa A'ya ceza kesildi, motosikleti ise trafikten men edilmişti

Duruma tepki gösteren Mustafa A, çevrede bulunan ağaca çıkmıştı

EKMEK ZAMMINA KIZDI

Aynı isim tam bir sene sonra bu seferde İnegöl’de yapılan  ekmek zammına kızarak tekrar ağaca çıktı. Ağaç tepesine çıkan Mustafa A. Ağaç tepesine çıkarak Ekmek 1 lira simit bir lira ekmek fiyatını düşürün diyerek alkol almaya başladı.

İhbar üzerine gelen emniyet ekipleri bölgede güvenlik önlemleri aldı. Daha öncede 2 kez aynı ağaca çıkıp şov yapan şahıs vatandaşlar tarafından tepki gösterildi.

ASFALTA DÜŞTÜ

Meraklı vatandaşlar olayı çekirdek çitleyerek izlerken Mustafa A. ile bazı vatandaşlar arasında küfürleşmeler başladı bu sırada çınar ağacının tepesinde olan Mustafa A. vatandaşlara kızara ağaçtan inmeye çalıştı bu sırada dengesini kaybeden alkollü şahıs dengesini kaybederek asfalta kafa üstü düştü. Ağır yaralanan şahısa olay yerinde bekleyen 112 acil servis ekipleri ilk müdahaleyi yaptılar 112 acil servis ambulansı ile İnegöl devlet hastanesi acil servisine kaldırıldı. Yaralı şahsın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.