Eczacıyı müşteri için bıçaklattı
Adana'da 59 yaşındaki Eczacı Şahin Tamgüç, işyerinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu sırtından ve göğsünden yaralandı.
Adana'da 59 yaşındaki Eczacı Şahin Tamgüç, işyerinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu sırtından ve göğsünden yaralandı.
Tamgüç, kendisini aralarındaki rekabetten dolayı aynı cadde üzerinde bulunan başka bir eczacının bıçaklattığını öne sürdü
Olay, saat 18.30 sıralarında Küçükdikili Mahallesinde meydana geldi. Tamgüç Eczanesinin sahibi Şahin Tamgüç, işyerine gelen kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısı sonucu göğsünden ve sırtından yaralandı. Şüpheli olay yerinden kaçarken, yaralı eczacı, çağrılan ambulansla Adana Numune Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.
Kendisini aynı mahalledeki bir meslektaşının bıçaklattığını öne süren Tamgüç, Aynı mahallede eczacılık yapan Ö.Y. ile aramızdaki rekabetten dolayı daha önce de sorunlarımız vardı. Bugün gelen bir kişinin saldırısı sonucu yaralandım. Eczacı Ö.Y., beni bıçaklattırıp, gözdağı vermek istedi dedi. Polis, şüphelinin kimliğini belirmek için soruşturmayı sürdürüyor.