Ana Sayfa
Gundem

Efkan Ala’dan Manavlara Söz

Bursa’da gerçekleşen iftar programında İçişleri Bakanı Efkan Ala Manavlar Derneği’nin bir programına katılacağını söyledi.

23 Haziran 2016 - 11:14 Adem Demir 1 dk

Bursa’da gerçekleşen iftar programında İçişleri Bakanı Efkan Ala Manavlar Derneği’nin bir programına katılacağını söyledi.

Dün Bursa’da gerçekleşen Park açılışından sonra İçişleri Bakanı Efkan Ala İftar programı ile Bursa’daki STK’larla bir araya geldi.

İftar sonrası ise Manavlar Derneği Yönetim Kurulu Bakan Ala’ya kabak tatlısı ikram ettiler. Konu hakkında açıklamalarda bulunan İnegöl Manav Türkmen Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz “Manavlar Derneği olarak içişleri bakanımız Sayın Efkan Ala beyin Bursa'da STK’lara verdiği iftar yemeğine davet edildik ve yönetim kurulu, gençlik kollarımız ile katılarak iftarımızı açtık. Sayın bakanımızla görüştük, Şeydi abimizin maharetli elleri yaptığı kabak tatlısını ve köy ekmeği takdim ettik. Çok ince düşündüğümüzü belirterek Manavlar Derneğimize ve Şeydi abiye teşekkür etti. Ekimde katıldığı aşure programından çok mutlu olduğunu, yine bir programımıza katılacağına belirtti.”