Ana Sayfa
Gundem

Eski belediye binasının ne olacağı açıklandı

İnegöl'deki eski belediye binası, Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle gençlere yönelik eğitim, teknoloji, sanat ve kişisel gelişim alanlarında hizmet verecek Gençlik Merkezi'ne dönüştürülecek.

30 Temmuz 2026 - 14:21 Hilal Gül 1 dk

İnegöl'deki eski belediye binası, Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle gençlere yönelik eğitim, teknoloji, sanat ve kişisel gelişim alanlarında hizmet verecek Gençlik Merkezi'ne dönüştürülecek.

İnegöl Belediyesi, ilçeye yeni bir Gençlik Merkezi kazandırmak için önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Eski belediye binası , Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle gençlerin eğitimden teknolojiye, sanattan kişisel gelişime kadar birçok alanda faydalanabileceği yaşayan bir merkeze dönüştürülecek.

ESKİ BELEDİYE BİNASI YENİDEN HAYAT BULUYOR

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban , eski belediye binasının gençlere yönelik modern bir yaşam alanı olarak yeniden değerlendirileceğini açıkladı.

Hayata geçirilecek proje kapsamında bina, gençlerin eğitim, teknoloji, sanat, sosyal ve kişisel gelişim faaliyetlerini gerçekleştirebileceği çok amaçlı bir merkez olarak hizmet verecek.

BAŞKAN TABAN'DAN TEŞEKKÜR

Projeye katkı sunan isimlere teşekkür eden Belediye Başkanı Alper Taban, şu ifadeleri kullandı:

"İnegölümüze yeni bir Gençlik Merkezi kazandırıyoruz. Eski Belediye Binamızı Gençlik ve Spor Bakanlığımızla birlikte eğitimden teknolojiye, sanattan kişisel gelişime kadar birçok alanda gençlerimizin faydalanacağı yaşayan bir merkeze dönüştürüyoruz."

Taban ayrıca katkılarından dolayı;