Ana Sayfa
Gundem

Gençler Gücü’nde Kral Geri Döndü

Gençler Gücü spor kulübü 2010-11 Sezonunda ligde gol kralı olan Ali Kükrek ile yeniden anlaştı.

17 Haziran 2016 - 16:40 Adem Demir 1 dk

Gençler Gücü spor kulübü 2010-11 Sezonunda ligde gol kralı olan Ali Kükrek ile yeniden anlaştı.

Futbola Bursa Fethiye İdman yurdu spor kulübünde başlayan sonrasında Mako spor ve Bursa spor takımlarında futbola devam eden ve Bursa Mustafa Kemalpaşa  Spor Kulübünde profesyonel olarak futbol yaşamına devam eden Ali Kükrek 2010/2011 Sezonunda İnegöl Gençler Gücü spor kulübünde futbol oynamış ve 26 gol ile süper amatör gol kralı olmuştu.

Sonrasında ise Kafkas Spor,Bağlar Başı Spor  ve son olarak Pınarbaşı spor kulübünde futbol oynayan deneyimli golcü Pınarbaşı spor kulübünün Süper Amatör Kümeye yükselmesinde attığı goller ile katkı sahibi oldu.

KENDİSİNDEN BEKLENTİMİZ ÇOK FAZLA

İmza töreni esnasında bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Sedat  Öpçiner “ Ali kardeşimiz ile Yapılan görüşmeler sonucunda anlaşmış bulunuyoruz. Tecrübeli bir futbolcu ve bizim hedefimiz doğrultusunda kendisinden çok faydalanacağımız bir futbolcu, kendisini yakından tanıyoruz futbolculuğunun yanı sıra eğitimci kimliği ile takdir gören bir kardeşimiz ve yeni sezonda kendisinden beklentimiz çok fazla ve bu beklentimizi de boşa çıkarmayacağına inancımız tamdır. Yapılan bu transfer camiamıza hayırlı olsun.” Dedi

SÜPER AMATÖRE YÜKSELECEĞİZ

İmza töreni sonrası kısa bir açıklama yapan Ali Kükrek;  Yeni sezon için yeniden eski kulübüm Gençler Gücü Spor ile anlaştığım için mutluyum hedefimiz yeniden Süper Amatör Kümeye yükselmek bu doğrultuda çok çalışıp gerçek yerimize Süper Amatör Kümeye yükseleceğimizden kimsenin endişesi olmasın diyerek sözlerini tamamladı.