Giresun’da Karadeniz Sahil Yolu’nda zincirleme kaza: 5 ölü
Giresun’da Karadeniz Sahil Yolu’nun liman mevkiinde tır ile iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
Giresun’da Karadeniz Sahil Yolu’nun liman mevkiinde tır ile iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
Giresun’da Karadeniz Sahil Yolu’nun liman mevkiinde tır ile iki otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 5 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi de yaralandı. Kaza, Karadeniz Sahil Yolu’nun Giresun Limanı yakınlarında meydana geldi.
KARADENİZ SAHİL YOLU’NDA TIR VE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI
Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 55 K 4065 plakalı tır, Karadeniz Sahil Yolu üzerinde seyir halindeyken Giresun Limanı mevkiinde 34 PMS 61 ve 34 PNK 09 plakalı iki otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle tır ve otomobiller yolda savrulurken, araçlarda ağır hasar oluştu.
İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk kontrollerinde, kazaya karışan araçlardaki 5 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan 6 kişi ise ambulanslarla Giresun’daki çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
YARALILAR HASTANELERE KALDIRILDI
Kazada yaralananların sağlık durumlarına ilişkin hastanelerde incelemeler sürerken, ölen ve yaralananların kimlik tespiti için çalışma başlatıldı. Kaza nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu’nun Giresun Limanı mevkiinde ulaşımda aksamalar yaşandı.
Polis ekipleri, trafik güvenliğini sağlamak için bölgede önlem alırken, Karadeniz Sahil Yolu’nda ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlandı. Hurdaya dönen araçlar, yapılan olay yeri incelemesinin ardından çekicilerle yoldan kaldırıldı.
KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Giresun’da meydana gelen trafik kazasının ardından olay yerinde inceleme yapıldı. Tır sürücüsünün kimliğinin belirlenmesi ve kazanın oluş şeklinin netleştirilmesi amacıyla polis ekiplerinin çalışması sürüyor.
Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı, Karadeniz Sahil Yolu’ndaki güvenlik kameralarının ve mobese görüntülerinin de inceleneceği bildirildi.