Ana Sayfa
Gundem

Hizmet-İş Bursa Seçimlerinde İnegöl Damgası! Abdullah Altuner'e Kritik Görev

Hizmet-İş Sendikası Bursa 1 No'lu Şube Olağan Kongresi'nde İnegöl Baştemsilcisi Abdullah Altuner, Denetleme Kurulu Başkanı seçildi. Ahmet Eren de yeni yönetime girdi.

23 Temmuz 2026 - 18:28 Tamer Güngör 2 dk

Hizmet-İş Sendikası Bursa 1 No'lu Şube Olağan Kongresi'nde İnegöl Baştemsilcisi Abdullah Altuner, Denetleme Kurulu Başkanı seçildi. Ahmet Eren de yeni yönetime girdi.

Hizmet-İş Sendikası Bursa 1 No'lu Şube 11. Seçimli Olağan Kongresi, yoğun katılım ve büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirildi. Kongrede yapılan seçimlerde İnegöl teşkilatı önemli bir başarıya imza attı.

İnegöl Hizmet-İş Baştemsilcisi Abdullah Altuner , delegelerin güvenini alarak Şube Denetleme Kurulu Başkanlığı görevine seçildi. İşyeri Temsilcisi Ahmet Eren ise yeni yönetim kadrosunda yer alarak İnegöl'ü temsil edecek isimler arasında bulundu.

İNEGÖL TEŞKİLATINDAN GÜÇLÜ TEMSİL

Bursa'da gerçekleştirilen kongrede teşkilatın birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğini belirten katılımcılar, seçimlerin demokratik bir ortamda tamamlandığını ifade etti.

Kongre sonucunda İnegöl Baştemsilcisi Abdullah Altuner'in Denetleme Kurulu Başkanlığı görevine seçilmesi, İnegöl teşkilatının sendika içerisindeki etkinliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Öte yandan İşyeri Temsilcisi Ahmet Eren'in de yönetim kurulunda görev alması, ilçenin sendikal temsiline güç kattı.

EKREM ENGİN BAŞKANLIĞINDA YENİ DÖNEM

Kongrede yapılan seçimlerin ardından Ekrem Engin , Hizmet-İş Sendikası Bursa 1 No'lu Şube Başkanlığı görevine seçildi.

Yeni yönetimde görev alacak isimlerle birlikte sendikal faaliyetlerin daha da güçlendirilmesi, üyelerin hak ve menfaatlerinin korunması ve hizmet kalitesinin artırılması hedefleniyor.

ALTUNER: "SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ"

Hizmet-İş İnegöl Baştemsilcisi ve yeni Şube Denetleme Kurulu Başkanı Abdullah Altuner, kongrenin ardından yaptığı değerlendirmede, kendilerine duyulan güvene layık olmak için çalışacaklarını belirtti.

Altuner, "Bursa 1 No'lu Şubemizin 11. Olağan Kongresi'nin teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum. Şahsıma tevdi edilen Şube Denetleme Kurulu Başkanlığı görevini en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağız. İnegöl teşkilatı olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üyelerimizin haklarını korumak ve sendikamızı daha güçlü yarınlara taşımak adına üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz. Yeni seçilen Şube Başkanımız Sayın Ekrem Engin ve yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen kongre, İnegöl teşkilatının sendika yönetimindeki güçlü temsilini pekiştirirken, yeni dönemde Bursa genelindeki sendikal çalışmalar için de önemli bir adım olarak değerlendirildi.