Ana Sayfa
Gundem

İMOSAB’da yeni yönetim belli oldu: İşte görev dağılımı

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin ardından İMOSAB yönetim kurulu ve müteşebbis heyeti belli oldu. İşte yönetimde yer alan isimler.

2 saat önce Emrah Ufuk Çıttır 2 dk

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin ardından İMOSAB yönetim kurulu ve müteşebbis heyeti belli oldu. İşte yönetimde yer alan isimler.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) seçimlerinin ardından, İnegöl Mobilya ve Ağaç İşleri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’nin ( İMOSAB ) yönetim kurulu ve müteşebbis heyeti belli oldu. Ayhan Akpay, her iki kurulun başkanlığında yer alırken, yönetim kurulu başkan vekilliğini Alper Taban, müteşebbis heyet başkan vekilliğini ise Nedim İncebay üstlendi.

İMOSAB Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu toplantısının gerçekleştirildiğini duyuran İTSO Başkanı Nedim İncebay, kurullara seçilen isimleri tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

NEDİM İNCEBAY’DAN SEÇİLEN İSİMLERE TEBRİK

İTSO Başkanı Nedim İncebay, toplantının ardından yaptığı açıklamada yönetim kuruluna ve müteşebbis heyete seçilen isimlere ilişkin bilgi verdi. İncebay, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“İMOSAB Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Yönetim Kurulu’na seçilen Ahmet Saka’yı, Müteşebbis Heyet’e seçilen Taner Mollaer, Turgut Ordu ve Talha Akyol’u tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum.”

İncebay’ın açıklamasıyla birlikte Ahmet Saka’nın yönetim kurulunda; Taner Mollaer, Turgut Ordu ve Talha Akyol’un ise müteşebbis heyette görev alacağı duyuruldu.

İMOSAB YÖNETİM KURULU BELLİ OLDU

Açıklanan görev dağılımına göre İMOSAB Yönetim Kurulu beş kişiden oluştu. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde Ayhan Akpay yer alırken, Alper Taban başkan vekili oldu. İTSO Başkanı Nedim İncebay da yönetim kurulu üyeleri arasında yer aldı.

İMOSAB Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

MÜTEŞEBBİS HEYETTE KİMLER YER ALDI?

İMOSAB Müteşebbis Heyeti ’nin başkanlığını Ayhan Akpay, başkan vekilliğini Nedim İncebay üstlendi. Paylaşılan listede başkan ve başkan vekiliyle birlikte toplam 14 isim yer aldı.

Müteşebbis heyetin görev dağılımı şöyle açıklandı:

İTSO seçimleri sonrasında açıklanan bu dağılımla, İMOSAB’ın yönetim kurulu ve müteşebbis heyetinde görev alacak isimler netleşti. Nedim İncebay da toplantıya ilişkin açıklamasını, seçilen üyelere yeni görevlerinde başarı dileklerini ileterek tamamladı.