Ana Sayfa
Gundem

İnegöl'de aracını güneşten böyle korudu!

İnegöl Yeşilçayır Caddesi’nde bir sürücü, aracını güneşten korumak için kaldırıma park ederek yayaların geçişini engelledi. Durum tepki topladı.

22 Ağustos 2025 - 12:08 Adem Demir 1 dk

İnegöl Yeşilçayır Caddesi’nde bir sürücü, aracını güneşten korumak için kaldırıma park ederek yayaların geçişini engelledi. Durum tepki topladı.

Yeşilçayır Caddesi üzerinde ilginç bir görüntü ortaya çıktı. Bir vatandaş, aracını güneşten korumak amacıyla kaldırıma park etti. Ancak araç, yaya kaldırımını tamamen kapattı.

YAYALAR MAĞDUR OLDU

Kaldırımın saatlerce araçla kapalı kalması yayaların tepkisine yol açtı. Vatandaşlar, kaldırımı kullanamayınca yola inmek zorunda kaldı. Bu durum hem yayalar için tehlike oluşturdu hem de şehir estetiğine zarar verdi.

TEPKİ TOPLADI

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, kısa sürede çok sayıda yorum aldı. Vatandaşlar, sürücülerin daha duyarlı olması gerektiğini vurgularken, trafik ekiplerinin bu tür park ihlallerine karşı daha sıkı denetim yapmasını istedi.