İnegöl'de bıçak ve sopalı kavga kanlı bitti!
İnegöl Orhaniye Mahallesi’nde çıkan komşu kavgasında 2 kadın yaralandı. Bıçak ve sopanın kullanıldığı olayda şüpheli gözaltına alındı.
İnegöl Orhaniye Mahallesi’nde çıkan komşu kavgasında 2 kadın yaralandı. Bıçak ve sopanın kullanıldığı olayda şüpheli gözaltına alındı.
İnegöl Orhaniye Mahallesi’nde komşular arasında çıkan kavgada 2 kadın yaralandı. Bıçak ve sopanın kullanıldığı olay sonrası yaralılar hastaneye kaldırılırken, şüpheli gözaltına alındı.
TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
Olay, Hafız Mehmet Doğru Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Cesur E. (25) ile komşuları Gözde A. (31) ve Nazlıcan K. (24) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, yerini kavgaya bıraktı.
BIÇAK VE SOPA KULLANILDI
İddiaya göre Cesur E., elindeki bıçak ve sopayla iki kadına saldırdı. Yaşanan olayda Nazlıcan K. kollarından ve yüzünden bıçakla yaralanırken, Gözde A. ise sopayla darbedildi.
YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis ekipleri olayla ilgili şüpheliyi gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.