İnegöl'de güneş yüzünü gösterecek!
İnegöl’de yeni haftada yağışlı hava etkili olacak. Sıcaklıklar düşerken, güneşli havanın başlayacağı gün de netleşti.
İnegöl’de yeni haftada yağışlı hava etkili olacak. Sıcaklıklar düşerken, güneşli havanın başlayacağı gün de netleşti.
İnegöl’de önümüzdeki hafta hava durumu değişkenlik gösterecek. Haftanın ilk günlerinde yağışlı ve serin hava etkisini sürdürürken, hafta ortasından itibaren güneşli günlerin görülmesi bekleniyor. Sıcaklık değerleri ise hafta boyunca dalgalı bir seyir izleyecek.
HAFTA YAĞIŞLA BAŞLIYOR
Tahminlere göre İnegöl’de pazar ve pazartesi günleri yağışlı hava etkili olacak.
01 Şubat Pazar: En düşük 7, en yüksek 13 derece
02 Şubat Pazartesi: En düşük 6, en yüksek 9 derece
Bu iki günde nem oranının yüksek seyretmesi ve zaman zaman yağmur görülmesi bekleniyor.
SALI GÜNÜ SOĞUMA BAŞLIYOR
Haftanın üçüncü günü olan salı günü sıcaklıklarda düşüş yaşanacak.
03 Şubat Salı: En düşük 4, en yüksek 8 derece
Yağışın etkisini azaltması beklenirken, hava daha serin hissedilecek.
GÜNEŞ ÇARŞAMBA GÜNÜ YÜZÜNÜ GÖSTERİYOR
İnegöl’de güneşli havanın çarşamba günü itibarıyla etkili olması bekleniyor.
04 Şubat Çarşamba: En düşük -2, en yüksek 14 derece
Gece saatlerinde sıcaklık sıfırın altına inerken, gündüz saatlerinde güneşle birlikte hava daha ılık olacak.
PERŞEMBE GÜNÜ SICAKLIK YÜKSELİYOR
Haftanın ilerleyen günlerinde sıcaklık artışı devam edecek.
05 Şubat Perşembe: En düşük 3, en yüksek 19 derece
Güneşli ve parçalı bulutlu havanın etkili olması, İnegöl’de bahar havasını andıran bir gün yaşanmasına neden olacak.
RÜZGÂR VE NEM DURUMU
Hafta boyunca rüzgâr hızının genel olarak düşük ve orta seviyelerde seyretmesi bekleniyor. Nem oranı ise hafta başında yüksek, hafta ortası ve sonuna doğru daha düşük değerlerde olacak.
İnegöl’de yeni haftada yağışlı havanın ardından güneşli günlerin etkili olması beklenirken, sıcaklık farklarına karşı dikkatli olunması gerekiyor.