Gundem

İnegöl'de kaybolan kız kardeşler bulundu

İnegöl'de 15 ve 17 yaşındaki iki kız kardeş Cuma günü kaybolmuştu. Kızlardan sevindiren haber geldi.

28 Aralık 2025 - 13:04 Haber Merkezi 1 dk

İnegöl'de 15 ve 17 yaşındaki iki kız kardeş Cuma günü kaybolmuştu. Kızlardan sevindiren haber geldi.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaşları 17 ve 15 olan iki kız kardeş  Cuma günü evlerinden çıkarak kayıplara karıştı. Kızlarının eve dönmemesi üzerine aile, emniyete giderek kayıp başvurusunda bulundu.

ALANYURT MAHALLESİ’NDE KAYBOLDULAR

Olay, İnegöl’e bağlı Alanyurt Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 17 yaşındaki Ayşe D. ile 15 yaşındaki Şevval D., Cuma günü evlerinden çıktı ve bir daha geri dönmedi. 

AİLE EMNİYETE BAŞVURDU

Çocuklarını bir süre kendi imkânlarıyla arayan aile, herhangi bir sonuç alamayınca emniyete giderek kızları için kayıp başvurusunda bulundu.

KIZLAR BULUNDU

Ailenin bekleyişi kısa sürdü. Kızları için endişelenen aile sağ salim çocuklarına kavuştu.