Ana Sayfa
Gundem

İnegöl’de pazarcılar su altında kaldı

Fuar alanı önünde kurulan Cuma Pazarında sergi açan pazarcılar, sabah sürprizle karşılaştı. Tezgahları su altında kalan pazarcıların imdadına BUSKİ ekipleri yetişti.

8 Ocak 2016 - 10:18 Adem Demir 1 dk

Fuar alanı önünde kurulan Cuma Pazarında sergi açan pazarcılar, sabah sürprizle karşılaştı. Tezgahları su altında kalan pazarcıların imdadına BUSKİ ekipleri yetişti.

Kültür Park içerisinde fuar alanı önünde kurulan Cuma pazarında tezgah açan pazarcılar, bu sabah sürpriz bir tabloyla karşılaştı. Sabah erken saatte tezgahlarını kurmak için Pazar alanına gelen pazarcılar, Pazar yerinin bir bölümünün su altında kaldığını gördü.

BUSKİ’DEN YARDIM İSTEDİLER

Çizmelerini giyip suyun içerisinde tezgahlarını açmaya çalışan pazarcılar, suyla başa çıkamayınca durumu BUSKİ ekiplerine bildirdi. Su baskını nedeniyle zor saatler geçiren pazarcıların imdadına BUSKİ ile İnegöl Belediyesi zabıta ekipleri yetişti.

KANALİZASYON TIKANDI BÖYLE OLDU

Vidanjörle Pazar alanına gelen BUSKİ ekipleri Pazar alanı ortasında toplanan suyu çekmek için çalışma başlatırken, bir yandan da su baskınına neden olan tıkalı kanalizasyonu açmak için çalışma başlattı.

Öte yandan, pazarcı esnafı suyun içerisinde çizmelerle tezgahlarını kurup mallarını yerleştirmek için çaba sarf etti. Bazı esnaflar “Büyükşehir’imiz sağ olsun” diyerek imalı bir şekilde tepkisini dile getirdi.