İnegöl’de TEDB Yönetimi Göreve Başladı
TEDB İnegöl Şubesi Başkanı Kerim Işık ve yeni yönetim kurulu belirlendi. Emlak sektörüne yönelik çalışmalar hız kazanacak.
TEDB İnegöl Şubesi Başkanı Kerim Işık ve yeni yönetim kurulu belirlendi. Emlak sektörüne yönelik çalışmalar hız kazanacak.
TEDB İNEGÖL ŞUBESİNDE YENİ DÖNEM BAŞLADI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla 18 Eylül 2024 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan karar doğrultusunda kurulan Tüm Emlak Danışmanları Birliği (TEDB), ülke genelinde hızlı bir yapılanma süreci yürütüyor.
Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda TEDB İnegöl Şube Başkanlığı’na atanan Kerim Işık, yönetim kurulunu oluşturarak görevine resmen başladı.
YENİ YÖNETİM AÇIKLANDI
TEDB İnegöl Şubesi’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:
Kerim Işık – Başkan
• Mehmet Akbaş – Başkan Yardımcısı
• Ayhan Çamlıdağ – Sayman
• Hüseyin Gartel – Üye İlişkileri Sorumlusu
• Oğuz Özcan – Genel Sekreter
• Gökhan Kurşun – Eğitim ve Gelişim Sorumlusu
• Yavuz Işık – Medya ve Halkla İlişkiler Sorumlusu
• Cavit Ayhan Dülger – Yönetim Kurulu Üyesi
• Adem Yılmaz – Yönetim Kurulu Üyesi
“SEKTÖRÜN SORUNLARINA ÇÖZÜM ARAYACAĞIZ”
Yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklama yapan Başkan Kerim Işık, “Sektörümüzün sorunlarına çözüm üretmek için ilk istişaremizi gerçekleştirdik. Mesleğimizin kamuoyundaki itibarını artırmak, resmî kurumlarla olan iletişimi güçlendirmek ve meslektaşlarımız arasında iş birliğini geliştirmek adına yoğun bir şekilde çalışacağız” dedi.
Kerim Işık, ayrıca yeni yönetim kurulundaki tüm üyelerine katkılarından dolayı teşekkür etti.