Gundem

İnegöl'deki zincir markette şok iddia! Kasa ve reyon arasındaki fark müşteriyi çıldırttı

İnegöl'de bir zincir marketten alışveriş yapan müşteri, reyondaki indirimli fiyat ile kasadaki fiyatın farklı olduğunu öne sürerek duruma tepki gösterdi.

3 saat önce Hilal Gül 1 dk

İnegöl'de bir zincir marketten alışveriş yapan müşteri, reyondaki indirimli fiyat ile kasadaki fiyatın farklı olduğunu öne sürerek duruma tepki gösterdi.

Bursa'nın İnegöl ilçesi Mesudiye Mahallesi Şipali Yolu üzerindeki bir zincir marketten alışveriş yapan müşteri, reyonda indirimli olarak gördüğü ürünün kasada farklı fiyatla işlem gördüğünü öne sürerek duruma tepki gösterdi.

İddiaya göre müşteri, reyonda 209 TL olarak gördüğü eritme peynir ürününün kasada 235 TL olarak geçtiğini fark etti. Duruma itiraz eden müşteri ile market çalışanları arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

FİYAT FARKINI FARK EDİNCE TEPKİ GÖSTERDİ

Müşteri tarafından kaydedilen görüntülerde, reyondaki fiyat etiketi ile kasadaki fiyat arasında fark bulunduğu iddia edildi. Müşteri, durumu market çalışanlarına ileterek açıklama talep etti.

İddiaya göre müşterinin tepki göstermesinin ardından reyondaki indirim etiketinin kaldırıldığı öne sürüldü.

PARA İADESİ YAPILDI

Yaşanan olayın ardından müşteri, ücret iadesi talebinde bulundu. Görüntülerde daha sonra ürün için ücret iadesi yapıldığı görülürken, müşteri yaşananlara tepki göstermeyi sürdürdü.

Müşteri görüntülerde şu ifadeleri kullandı:

"Şu anda çaldıkları paramı iade ettiler, ben bunun farkına vardığım için iade ettiler."

Müşteri, markette sorumlu olduğunu belirten kişinin iade işleminin ardından market içinde kaçtığını söyleyerek olaya ilişkin görüntüleri ilgili yetkililere ileteceğini belirtti.