İnegöl Teşkilatı Saadet Partisi Kongresine Tam Kadro Katılıyor
Saadet Partisi, 24 Kasım’da Ankara’da gerçekleştirilecek 9. Olağan Büyük Kongresi için hazırlıklarını tamamladı. İnegöl İlçe Başkanı Ahmet Yıldız’dan önemli açıklamalar geldi.
Saadet Partisi, 24 Kasım’da Ankara’da gerçekleştirilecek 9. Olağan Büyük Kongresi için hazırlıklarını tamamladı. İnegöl İlçe Başkanı Ahmet Yıldız’dan önemli açıklamalar geldi.
SAADET PARTİSİ 9. OLAĞAN KONGRESİNE HAZIRLANIYORSaadet Partisi 24 Kasım Pazar günü saat 10.00’da Ankara Atatürk Spor Salonu’nda 9. Olağan Büyük Kongresi’ni gerçekleştirecek. Kongrede Genel Başkanlık, Merkez Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu üyelikleri için seçim yapılacak.
İNEGÖL TEŞKİLATI TAM KADRO KONGREDESaadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ahmet Yıldız, kongre öncesi yaptığı açıklamada, hazırlıklarını tamamladıklarını ve tam kadro katılım sağlayacaklarını belirtti.
"YAŞANABİLİR TÜRKİYE ANCAK SAADET'LE OLUR"Ahmet Yıldız, kongrenin sloganını şu ifadelerle açıkladı:
"Pazar günü 9. Olağan Kongremizi 'Yaşanabilir Türkiye ancak Saadet'le olur' sloganıyla gerçekleştireceğiz. Ekonomisi ve siyaseti özgür, kendi ayakları üzerinde durabilen bir Türkiye için çalışıyoruz. Kongre sürecimizin hayırlara vesile olmasını diliyoruz."
Büyük kongrede, Genel Başkanlık, Merkez Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu üyelikleri için önemli seçimler yapılacak. Saadet Partisi’nin geleceği için önemli kararların alınması bekleniyor.