İnegölspor, Diyarbakır deplasmanında
Ligde istediği sonuçları alamayan İnegölspor, Diyarbakır temsilcisi Amedsporun konuğu olacak. DİSKİ Sahasında oynanacak karşılaşma 14.30da başlayacak.
Ligde istediği sonuçları alamayan İnegölspor, Diyarbakır temsilcisi Amedsporun konuğu olacak. DİSKİ Sahasında oynanacak karşılaşma 14.30da başlayacak.
Sezona Tarsus deplasmanında aldığı 3 puanla başlayan fakat ardından oynadığı 3 maçta sadece 1 puan alabilen İnegölspor, kötü gidişata dur demek istiyor.
HAKEM ANKARA BÖLGESİNDEN
Oynadığı futbolla taraftarını hayal kırıklığına uğratan temsilcimiz, Diyarbakır’da iyi futbol ve iyi skor hedefinde. Amedspor ile oynanacak zorlu karşılaşmayı Ankara Bölgesi’nden Yiğit Peşin yönetecek.
İNEGÖLSPOR, AMED’E KAYBETMEDİ
İki takım arasında şu ana dek 4 maç oynandı. İnegölspor, bu 4 maçta 2 galibiyet, 2 de beraberlik elde etti. 2011-2012 sezonunda Diyarbakır BB ismiyle ligde yer alan Amespor’u temsilcimiz sahasında Hicabi ve Raif’in golleriyle 2-1 mağlup ederken; Diyarbakır’dan golsüz beraberlik alarak 1 puanla döndü.
DİYARBAKIR’DA 4-2 KAZANMIŞTIK
Geçtiğimiz sezon ise İnegöl’de 30 dakika 10 kişi oynadığı karşılaşmada 1-1 berabere kalmış ve tek gol Okan’dan gelmişti. Diyarbakır’da ise Yasin, Alişan, Kemal ve Mümin’in golleriyle sahadan 4-2 galip ayrılan taraf Bordo Beyazlılar olmuştu.
PEŞİN’LE 2 GALİBİYET, 1 BERABERLİK
Maçın hakemi Yiğit Peşin’in yönettiği 3 maçta İnegölspor 2 galibiyet, 1 de beraberlik aldı. Bordo Beyazlılar, sahasında Bayrampaşa ile golsüz berabere kalırken; Gaziosmanpaşa’yı deplasamanda 1-0, Kırklarelispor’u da sahasında 3-0 mağlup etmişti.
AMED DE KAYBETMEDİ
Ankara Bölgesi hakemi Yiğit Peşin, Amedspor’un da 3 maçını yönetirken; Diyarbakır temsilcisi bu 3 maçta benzer sonuçlar aldı. Amedspor, Maraş ve Beşikdüzü’nü mağlup ederken; İskenderun ile berabere kaldı.