Bursa’da Osmangazi ilçesinde görev yapan bir itfaiye personeli, saniyelerle ölümden döndü. Yan taraftaki bir alışveriş merkezinin balkonundan atılan dolu kola şişesi, Zafer İtfaiye Amirliği bahçesine düşerek patladı. Olay anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
ŞİŞE PATLAYARAK ETRAFA SAÇILDI
Olay, Zafer Mahallesi’nde bulunan Zafer İtfaiye Amirliği bahçesinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, görevli bir itfaiye eri çardakta oturduğu sırada kısa süreliğine dışarı çıktı. Tam bu esnada, bitişikteki alışveriş merkezinin balkonundan 1 litrelik içi dolu kola şişesi büyük bir hızla aşağıya fırlatıldı.
Şişe, personelin birkaç saniye önce ayrıldığı noktaya düşerek şiddetle patladı. Basınçla etrafa saçılan içecek, bahçede küçük çaplı hasara yol açarken, olayda kimsenin yaralanmaması büyük bir şans olarak değerlendirildi.
O ANLAR KAMERADA
İtfaiye istasyonunun güvenlik kamerası görüntülerinde, pet şişenin yüksekten düşme anı ve patlama sesi açık şekilde görülüyor.
Olayın ardından büyük bir tehlike atlatan personel, durumu polis ekiplerine bildirdi.
POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kola şişesini atan kişi veya kişilerin kimliklerinin belirlenmesi için alışveriş merkezinin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı.
(0) Yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!