Kemal Kılıçdaroğluna Yumruk Şoku
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluna Mecliste yumruklu saldırıda bulunuldu. Kılıçdaroğlu 4 yumruk darbesi ve saldırı sırasında gözlüğü kırıldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluna Mecliste yumruklu saldırıda bulunuldu. Kılıçdaroğlu 4 yumruk darbesi ve saldırı sırasında gözlüğü kırıldı.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısına giderken bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Kılıçdaroğlu grup toplantısına girerken, BDP’lilerle el sıkıştığı anda bir şahsın yumruklu saldırısına uğradı. BDP’li miletvekili Altan Tan ile selamlaşmasının ardından,bir şahıs Kemal Kılıçdaroğlu'na doğru yürüyerek tekmeli-yumruklu saldırıyı gerçekleştirdi.Kılıçdaroğlu, dört yumruk darbesi aldı ve gözlüğü kırıldı. Partililer araya girdi ve bir süre saldırganı dövdüler.
Saldırganın kimliği henüz belirlenemedi. Saldırgan polis eşliğinde merkeze götürülmeye çalışılıyor.
Koruma polisleri CHP liderini odasına çıkarttı. Bazı vekillerin de sinir krizi geçirdiği görüldü.
SAĞLIK DURUMU İYİ
Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi. Grup toplantısının iptal edilmediği duyuruldu. Saldırganın BDP'li olduğu iddialarına karşılık BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, ''Saldırgan bizden değil'' dedi.
Sakık, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile merhabalaştık. O anda saldırı gerçekleşti. Bizden biri değil" diye konuştu.