Kentte panik anları! Fırtına durakları devirdi, ağaçları kökünden söktü
Bursa’da etkili olan şiddetli fırtına çatıları uçurdu, ağaçları devirdi. Orhaneli Yolu’nda konteyner sürüklendi, duraklar zarar gördü.
Bursa’da etkili olan şiddetli fırtına çatıları uçurdu, ağaçları devirdi. Orhaneli Yolu’nda konteyner sürüklendi, duraklar zarar gördü.
Bursa’da sabah saatlerinde etkili olan şiddetli fırtına, kent genelinde hayatı olumsuz etkiledi. Valilik tarafından yapılan açıklamada, fırtınanın hızının 75 kilometreye kadar ulaşmasının beklendiği bildirildi. Şiddetli rüzgâr nedeniyle birçok noktada maddi hasar meydana geldi.
Fırtınanın etkili olduğu Bursa’da çatı uçmaları, ağaç devrilmeleri ve sabit halde bulunan prefabrik yapıların yerinden hareket etmesi dikkat çekti.
ÇATI PARÇALARI YOLA SAVRULDU
Merkez Osmangazi ilçesine bağlı Veysel Karani Mahallesi’nde bir işyerinin çatısından kopan parçalar yola savruldu. O anlar çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.
AĞAÇ KÖKÜNDEN SÖKÜLDÜ
Yine Osmangazi ilçesinin Demirtaşpaşa Mahallesi’nde şiddetli rüzgârın etkisiyle bir ağaç kökünden sökülerek devrildi. Devrilen ağaç nedeniyle çevrede kısa süreli aksama yaşandı.
KONTEYNER VE DURAKLAR DEVRİLDİ
Fırtına, Nilüfer ilçesinde de etkisini gösterdi. Orhaneli Yolu üzerinde sabit halde bulunan bir konteyner rüzgârın etkisiyle hareket etti. Aynı bölgede bir otobüs durağı da devrildi.
CAN KAYBI YAŞANMADI
Yaşanan olumsuzluklara rağmen olaylarda herhangi bir yaralanma ya da can kaybı olmadığı öğrenildi. Yetkililer, fırtınanın etkisini sürdürebileceğini belirterek vatandaşlardan mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamalarını istedi.