Kozluca Bulvarı’nda Park Yasağı Başlıyor!
Kozluca Bulvarı için park yasağı kararı alındı. UKOME’nin yeni düzenlemesiyle bölgede trafik akışının rahatlatılması hedefleniyor.
Kozluca Bulvarı için park yasağı kararı alındı. UKOME’nin yeni düzenlemesiyle bölgede trafik akışının rahatlatılması hedefleniyor.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Bursa genelinde trafik akışını düzenlemek amacıyla yeni kararlar aldı. Alınan kararlar kapsamında İnegöl’ün Ertuğrulgazi Mahallesi’nde bulunan Kozluca Bulvarı için park yasağı uygulanmasına karar verildi.
KOZLUCA BULVARI İÇİN KARAR
UKOME toplantısında Yıldırım, Osmangazi, Nilüfer, Mudanya, İnegöl ve Orhangazi ilçelerini ilgilendiren ulaşım düzenlemeleri ele alındı. Bazı cadde ve sokaklarda tek yön uygulamaları ile park yasağı kararları onaylandı.
İnegöl’de ise dikkat çeken karar Kozluca Bulvarı için alındı. Belirlenen bölümde araç parkına izin verilmeyecek.
TRAFİK AKIŞI RAHATLAYACAK
Park yasağı uygulamasının, özellikle yoğun saatlerde yaşanan trafik sıkışıklığını azaltmak amacıyla hayata geçirileceği öğrenildi. Yol kenarına yapılan parkların trafik akışını zorlaştırdığı bölgede, yeni düzenleme ile ulaşımın daha güvenli hale gelmesi hedefleniyor.
SÜRÜCÜLER DİKKATLİ OLMALI
Kararın uygulanmaya başlamasıyla birlikte sürücülerin bölgede trafik levhalarına dikkat etmesi gerekiyor. Park yasağı bulunan alana araç bırakan sürücülere cezai işlem uygulanabileceği belirtiliyor.
Yeni düzenlemenin, hem sürücüler hem de yayalar için Kozluca Bulvarı’nda daha güvenli ve akıcı bir ulaşım sağlaması bekleniyor.