Laboratuar teknisyeni hayatına sonverdi
Osmaniye mahallesinde meydana gelen olayda, psikolojik sorunları olan 54 yaşındaki İnegöl Devlet Hastanesi Laboratuar teknisyeni evinde hayatına sonverdi
Osmaniye mahallesinde meydana gelen olayda, psikolojik sorunları olan 54 yaşındaki İnegöl Devlet Hastanesi Laboratuar teknisyeni evinde hayatına sonverdi
Osmaniye mahallesi dere sokakta bulunan apartmanın 4'ncü katında 6 aydan beri tek başına yaşayan 54 yaşındaki İnegöl Devlet Hastanesi Laboratuar teknisyeni Metin Sadıç, çok sayıda ilaç alarak hayatına kıydı.
Geçtiğimiz hafta Cuma günü sabah mesaisi bittikten sonra eve giden Sadıç son olarak Cumartesi günü arkadaşları tarafından dışarıda görülmüştü. Ancak laboratuar teknisyeni olduğu İnegöl devlet hastanesine Pazartesi günü sabah işe gelmeyince iş arkadaşları, telefonla kendisini aramalarına karşın cevap gelmeyince, Osmaniye mahallesindeki evine gittiler.
Evin zilini çalmalarına rağmen kapının açılmamasından ve içeriden ses gelmemesinden endişelen mesai arkadaşları, bir çilingir çağırarak eve girince Sadıç'ın yatak odasındaki yatak üzerinde cansız bedeni ile karşı karşıya kaldılar.
Sadıç'ın baş ucundaki kağıtta' 33 yıldır onurumla görevimi yaptım. Artık yaşamamın bir önemi kalmadı.
Ölümümden kimse sorumlu değildir' yazılı bir not bulundu
haber verilmesi üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri güvenlik önlemi alarak incele yaptı.
Olayın duyulması ile Bir müddet sonra olay yerine gelen Metin Sadıç'ın oğlu Çetin Sadıç babasının cansız bedenini görünce göz yaşlarını tutamadı.
24 yıldır İnegöl Devlet Hastanesinde çalışan, uzun zamandır psikolojik sorunları nedeni ile ilaçlar kullanan, 6 ay öncede eşinden ayrı yaşamaya başladığı bildirilen Metin Sadıç'ın cenazesi savcılığın incelemelerinin ardından Bursa Adli Tıp'a gönderildi