Gundem

Maç izler gibi kavgayı seyrettiler! Kavga ringe döndü

Bursa Yıldırım’da metro istasyonunda güvenlik görevlisi ile bir şüpheli arasında kavga çıktı. Yumrukların havada uçuştuğu anlar vatandaş kameralarına yansıdı.

1 Kasım 2025 - 10:45 Yağmur Sertkaya 1 dk

Bursa Yıldırım’da metro istasyonunda güvenlik görevlisi ile bir şüpheli arasında kavga çıktı. Yumrukların havada uçuştuğu anlar vatandaş kameralarına yansıdı.

Bursa’da metro istasyonunda çıkan kavga adeta ringe döndü. Güvenlik görevlisi ile bir şüpheli arasında yaşanan arbede, çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. O anlarda dubalar ve yumruklar havada uçuştu.

METRODA GERGİN ANLAR

Olay, akşam saatlerinde Yıldırım ilçesi Hacivat metro istasyonunda meydana geldi.
İddiaya göre, istasyonda çevredekileri rahatsız ettiği öne sürülen bir genç, güvenlik görevlisi tarafından uyarıldı. Ancak uyarı kısa sürede tartışmaya dönüştü.

Tartışmanın büyümesiyle birlikte güvenlik görevlisi, şahsa jopla müdahale etti. Bu sırada genç, güvenlik görevlisine yumruk atarak karşılık verdi.

DUBALAR VE YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

Kısa sürede büyüyen arbede sırasında, çevredeki vatandaşlar tarafları ayırmak için seferber oldu.
Bazı vatandaşlar olaya müdahale ederken, bazıları ise yaşananları “boks maçı spikerliği” yapar gibi cep telefonlarıyla kayda aldı.

Güvenlik görevlisinden kaçmaya çalışan genç, yere düşerek hafif şekilde yaralandı.

O ANLAR KAMERADA

Yaşanan kavga anları, çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, güvenlik görevlisi ile gencin birbirine vurduğu ve vatandaşların olayı ayırmaya çalıştığı anlar net şekilde görülüyor.