Modef Expo Bügün Açılıyor
İnegöl Mobilyasının dünyaya tanıtılmasında öneli rolü olan 30. Modef Expo fuarı bugün kapılarını açıyor. Açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soyluda katılacak.
İnegöl Mobilyasının dünyaya tanıtılmasında öneli rolü olan 30. Modef Expo fuarı bugün kapılarını açıyor. Açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soyluda katılacak.
Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon fuarı MODEF bugün kapılarını açıyor. 145 firmanın yer alacağı fuarı yurt içi ve yurt dışından birçok ziyaretçinin ziyaret etmesi bekleniyor.
PORTATİF ÇADIR İLE İLK KEZ
Mevcut fuar alanının talebi karşılamaması nedeniyle bu yıl ilk kez portatif çadır ile fuar alanında büyümeye gidildi. Hazırlıkları tamamlanan çadır içerisinde 24 firma yer alacak.
OTOPARK SORUNUNA ÇÖZÜM
Fuar alanına kurulan çadır ile birlikte otopark alanı Kültürpark yanında bulunan müftülüğe ait araziye taşındı. Burada yapılan çalışmalarla birlikte toplam 10 bin metrekarelik yeni bir otopark alanı oluşturuldu. Yeni otopark alanı sayesinde fuar alanı önünde oluşacak araç yoğunluğuda sona ermiş olacak.
AÇILIŞI SÜLEYMAN SOYLU YAPACAK
Fuar açılışına ise Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu katılacak. Saat 14.00’da açılacak 30. Modef Expo fuarı 9 Kasım tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.