Okçular gürsuda yarıştı
Okçuluk Marmara Şampiyonası Bursanın Gürsu ilçesinde yapıldı
Okçuluk Marmara Şampiyonası Bursanın Gürsu ilçesinde yapıldı
Okçuluk Marmara Şampiyonası Bursanın Gürsu ilçesinde yapıldı.Gürsu Okçuluk Kulübünün organizasyonu ile düzenlenen şampiyonaya Yalova, Orhangazi, Bursa Merkez, Bursa Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü ve Gürsu Okçuluk Kulübünden 5 ekip, 60 sporcu katıldı. Ödül töreninde konuşan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, Biz her zaman sporcularımızın yanında olduk. Sporsal faaliyetlerin destekçisi olduk. Gürsu, Türkiyede sporun merkezi olacak. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın da desteği ile Gürsuda yapacağımız sporsal yatırımlarla, yavrularımızı küçük yaşta spor dallarıyla tanıştırıp, profesyonel sporcular yetiştireceğiz. Bugün de ilçemizde ata sporumuz olan okçuluk sporunun Marmara Şampiyonasını yaptık. Bu kadroyu Gürsuda ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Kendi ekibimizden de yine dereceler bekliyoruzdedi.
Yarışmacıların madalyalarını Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, Gürsu Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş, Orhangazi Kaymakamı M. Selman Yurdaer, Gürsu Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Turan Yavuz, Kestel Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halim Tuğluoğlu takdim etti.
Gürsu Okçuluk Kulübünü temsilen katılan 13 yarışmacıdan 12si dereceye girdi. Gürsudan Türkiye Şampiyonasına 9 yarışmacı katılacak.