Şampiyon Karadeniz Güvenspor Kupasını Kaldırdı!
Karadeniz Güvenspor’un şampiyonluk kutlamasında birlik ve beraberlik mesajları verildi. İnegöl protokolü gençler ve spor yatırımlarına dikkat çekti.
Karadeniz Güvenspor’un şampiyonluk kutlamasında birlik ve beraberlik mesajları verildi. İnegöl protokolü gençler ve spor yatırımlarına dikkat çekti.
İnegöl’de 1. Amatör Lig şampiyonu olan Karadeniz Güvenspor, düzenlenen görkemli organizasyonla kupasını kaldırdı. Şampiyonluk kutlamasına ilçe protokolü, spor camiası ve çok sayıda vatandaş katılırken, törende gençlerin sporla buluşmasının önemi vurgulandı. Kupa töreninin ardından horon oynanarak şampiyonluk coşkusu doyasıya yaşandı.
ŞAMPİYONLUKTA ALTYAPI VURGUSU
Karadeniz Güvenspor Başkanı Sercan Kont, kulübün elde ettiği başarının tesadüf olmadığını belirterek önemli açıklamalarda bulundu.
Kont, "Bugün burada sadece bir şampiyonluğu değil, emeği ve başarıyı kutluyoruz. 1. Amatör Lig'de şampiyon olduk. 16 maçta 81 gol atarak önemli bir başarıya imza attık. Kulübümüzde 200 lisanslı futbolcu bulunuyor. Altyapıya verdiğimiz emeğin karşılığını almaya başladık. Poyraz kardeşimizi İnegölspor altyapısına kazandırdık. Bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
İNEGÖL SPORUN GELECEĞİ KONUŞULDU
İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, Karadeniz Güvenspor'u tebrik ederek, "Gönül ister ki İnegölspor ve Kafkasspor'da tamamen İnegöl'de yetişen çocuklarımız oynasın. Başarılarından dolayı kulübümüzü kutluyorum" ifadelerini kullandı.
Kafkasspor Başkanı Rasim Erdem de Karadeniz Güvenspor'u tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu ise kulübün yalnızca futbolcu değil, spor yöneticileri de yetiştirdiğine dikkat çekerek, "Karadeniz Güvenspor sadece futbolcu değil yönetici de kazandırıyor. Kendilerini tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
TESİSLERE YENİ DÜZENLEME GELİYOR
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, amatör spor kulüplerinin önemine vurgu yaparak Karadeniz Güvenspor'un yıllardır İnegöl sporuna önemli katkılar sunduğunu söyledi.
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise gençlerin sporla buluşmasının önemine dikkat çekti. Taban, "Evlatlarımızın sporla buluşması ve gelişimlerini sporla desteklemesi gerekiyor. Bu sadece devlet ya da belediyelerin imkanlarıyla olmaz. Sivil toplum kuruluşları ve kulüpler de büyük görev üstleniyor. Karadeniz Güvenspor'un gençleri sporla buluşturması çok kıymetli" dedi.
Başkan Taban ayrıca kulübün tesisleriyle ilgili önemli bir müjde vererek, "Önümüzdeki hafta burada çalışma başlayacak. Sahanın zemini değişecek. Sizler güzel işler yapıyorsunuz, biz de katkı vermeye devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.
GENÇLER GELECEĞİMİZİN TEMİNATI
Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Çetin Yıldız, belediye destekleriyle daha fazla başarılı sporcu yetişeceğine inandığını belirterek, "İnegöl büyük bir şehir. Neden daha üst liglerde takımlarımız olmasın?" dedi.
İnegöl Kaymakamı Eren Aslan ise sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğunu vurgulayarak, "İnegöl geleceğe değer üreten bir şehir. Gençlerimizi sporla buluşturduğumuzda çağın getirdiği birçok tehlikeden de uzak tutmuş oluyoruz. Karadeniz Güvenspor çok kıymetli işler yapıyor. Bu başarıyı kupayla taçlandırmaları da kendilerine çok yakıştı" ifadelerini kullandı.
Tören sonunda Karadeniz Güvensporlu futbolcular ve davetliler şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı çektirirken, horon gösterileri geceye renk kattı. Kulübün elde ettiği başarı, İnegöl spor camiasında takdirle karşılandı.