Sanayi bölgesinde korku dolu anlar! İşçi kanlar içinde hastaneye kaldırıldı
Bursa’nın İnegöl ilçesinde mobilya fabrikasında çalışan işçi, daire testereyle parça keserken elini makineye kaptırdı. Yaralı işçi hastaneye sevk edildi.
Bursa’nın İnegöl ilçesinde mobilya fabrikasında çalışan işçi, daire testereyle parça keserken elini makineye kaptırdı. Yaralı işçi hastaneye sevk edildi.
İnegöl'de bir mobilya fabrikasında meydana gelen iş kazasında, daire testere ile parça kesen işçi elini makineye kaptırdı.
Olay, İnegöl Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi 2. OSB’de faaliyet gösteren bir mobilya fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, işçi Fethullah U. (48), daire testere ile parça kestiği sırada sağ elini makineye kaptırdı.
SAĞ ELİNİN 3 PARMAĞI PARÇALANDI
Kazanın ardından kanlar içinde kalan işçi, mesai arkadaşları tarafından özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalede, işçinin sağ elindeki 3 parmağının parçalandığı tespit edildi.
Durumu ağır olan işçi, daha ileri tedavi için ambulansla Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.
JANDARMA İNCELEME BAŞLATTI
Olayın ardından jandarma ekipleri fabrikada inceleme başlattı. İş kazasıyla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.