Skandal görüntüleri ortaya çıkan AK Partili Başkanvekili istifa etti!
AK Parti Gençlik Kolları Başkanvekili Coşkun Keklik, düğünde havaya ateş açtığı görüntülerin ardından görevinden istifa etti.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanvekili Coşkun Keklik, düğünde havaya ateş açtığı görüntülerin ardından görevinden istifa etti.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanvekili Coşkun Keklik'in, Sincan Belediye Başkan Yardımcısı İsa Dilek'in düğününde havaya ateş açtığı görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından görevinden istifa ettiği açıklandı.
Görüntülerde Keklik'in düğün sırasında havaya ateş açtığı anlar yer alırken, olay sosyal medyada tepki topladı.
GÖRÜNTÜLER TEPKİ ÇEKTİ
Edinilen bilgilere göre, AK Parti Gençlik Kolları Başkanvekili Coşkun Keklik, Sincan Belediye Başkan Yardımcısı İsa Dilek'in düğününe katıldı.
Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Keklik'in, çocukların da bulunduğu alanda havaya ateş açtığı görüldü. Görüntülerin yayılmasının ardından kamuoyunda tepkiler oluştu.
GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ
Yaşanan gelişmelerin ardından Coşkun Keklik, yürüttüğü AK Parti Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı görevinden istifa etti.
Keklik, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Geçtiğimiz günlerde katıldığım bir köy düğünü vesilesiyle ortamın heyecanıyla gelişen bazı menfi görüntüler kamuoyuna yansımıştır. Bu görüntülerin 17 yaşından bu yana her kademesinde görev aldığım AK Parti aileme zarar verdiği düşüncesiyle, yürütmekte olduğum Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı'ndan affımı istedim. Bu vesileyle konuyla ilgili üzüntümü ve özeleştirimi de tüm kalbimle ifade etmek isterim."
AÇIKLAMA YAPTI
Keklik, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:
"Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da liderim, Cummhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a ve mensubu olmaktan büyük onur duyduğum AK Parti aileme bir nefer olarak hizmet etmeye devam edeceğim. Kamuoyuna saygılarımı sunar, helallik dilerim."