Tabanda İttifak Gerçekleşti
Protokol ziyaretlerine başlayan Saadet Partisi yönetimi ve milletvekili adayı İsmail Özdemir ile ilçe emniyet müdürlüğünü ziyaret etti.
Protokol ziyaretlerine başlayan Saadet Partisi yönetimi ve milletvekili adayı İsmail Özdemir ile ilçe emniyet müdürlüğünü ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Saadet Partisi milletvekili adayı İsmail Özdemir “Sükûnet içerisinde bir seçim olması sebebiyle İnegöllümüzde güvenliğin başında olan değerli müdürümüzü ziyaret ettik. Seçimlerin güven içerisinde geçeceğine inancımız tamdır. İnegölümüz de bu siyasi kültür yerleşmiştir, bunu da kime bozamayacaktır. Partilerimiz farklı da olsa bir arada yaşama kültürümüz içimizde var. Güvenlik açısından da İnegöllümüz müstesna bir yere sahiptir. Başta emniyetimizin başında olan müdürümüz olmak üzere tüm görevlilerimiz sayesinde. Ben bu seçimlerinde bu şekilde geçeceğini inanıyorum. “ dedi.
TABANDA İTTİFAK GERÇEKLEŞTİ
İttifak ile büyük bir güç elde ettiklerini ifade eden İsmail Özdemir “Saadet Partisi bu seçimlere ittifak gerçekleştirerek giriyor. Uzun süreden beri halkımız arayış içinde idi Saadet Partisi’nin geçmişte yapmış olduğu hizmetleri biliyor. Fakat matematiksel olarak meclise girmesi inancı gerçekleşmiyordu şimdi bu ittifak sonucunda anketlerde tabanda çok büyük ittifakın gerçekleştiğini görüyoruz. Bu ittifak tamamen tabanın yaptığı ittifaktır. Bu ittifak ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıların aşılmasında önemli rol oynayacaktır. Dış politikada çevremiz kan gölüne döndü bunların aşılmasında ittifakımız rol oynayacaktır. Yapılan anketlerde seçmenlerimizin istisnasız tamamı hangi partiye oy verirse versin 2. Partisi olarak saadet partisini görüyor. Artık baraj sorunu olmayan Saadet Partisi inşallah milletin teveccühü olacaktır. Müdürümüze tekrar teşekkür ediyoruz bizleri ağırladığı için.” İfadelerini kullandı
Sıkıntı yaşamadan bir seçim geçireceklerini belirten ilçe emniyet müdürü Şükrü Kaplan “Saadet Partisi yönetimi ilçe başkanı, milletvekili adayımız ve yönetim ziyarete gelmişler. Daha öncede tanıdığımız isimler birlikte seçim süreçleri geçirdik. Genel seçimlerde bir ittifakla seçime giriyorlar ben kendilerine bu yolda başarılar diliyorum. Bu seçim tüm siyasi partiler adaylar için ve teşkilatlarda görev alan tüm arkadaşlara hayırlı olmasını diliyorum. Daha önceki seçimlerde çalıştığımız için arkadaşları karşılıklı sevgi saygıya dayalı centilmenlik kuralları içerisinde siyasi ahlaki kurallara uygun bir şekilde hiçbir sıkıntı yaşamadan seçimleri geçirdik. Bundan sonraki süreçte de karşılıklı sevgi saygı diyalog içeresinde nihayete erdireceğiz. Herhangi olumsuzluk yaşanmaması için İnegöl’ümüze, Bursa’mıza yakışan yaraşan bir şekilde bu işi tamamlayacağımıza inancımız sonsuzdur.” İfadelerini kullandı.
Yapılan açıklamalardan sonra Saadet partisi yöneticileri ve milletvekili adayı İsmail Özdemir ilçe emniyet müdürü Şükrü Kaplan’a çiçek takdim ettiler.