Ana Sayfa
Gundem

Vatandaş Şikayetçi

Bugün gerçekleşen yağışlar nedeni ile evinin önünde toplanan sular yüzünden evine giremediğini ifade eden takipçimiz yetkilileri göreve çağırdı.

21 Eylül 2016 - 19:37 Adem Demir 1 dk

Bugün gerçekleşen yağışlar nedeni ile evinin önünde toplanan sular yüzünden evine giremediğini ifade eden takipçimiz yetkilileri göreve çağırdı.

Whatsapp hattımıza ulaşan bir takipçimiz Mahmudiye Mahallesi çağla sokak üzerinde bulunan evine yağmur sularının birikmesinden dolayı giremediğini ifade ederek yetkilileri göreve davet etti.

WHATSAPP HABER HATTI HİZMETİNİZDE

Akıllı cep telefonlarının yoğun kullanıldığı günümüzde whatsApp’ı kullanan tüm okurlarımız artık inegolonline.com muhabiri gibi haber servis edebilecekler. 0546 466 5463 nolu telefon numarasına WhatsApp ile göndereceğiniz haber, foto ve videolar inegolonline.com sayfalarında yer almaya başlayacak.

ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLUN

Sizde bölgenizde gördüğünüz eksikleri haber değeri taşıyan konuları 0546 466 5463 whatsapp haber hattımıza iletin, çözümün bir parçası olun.