Yangın çıkan çatıda can pazarı!
Bursa Yıldırım’da çatı yangınında mahsur kalan işçi kurtarıldı. 17 itfaiye aracıyla müdahale edilen olayda 2 işçi hastaneye kaldırıldı.
Bursa Yıldırım’da çatı yangınında mahsur kalan işçi kurtarıldı. 17 itfaiye aracıyla müdahale edilen olayda 2 işçi hastaneye kaldırıldı.
Olay, saat 11.30 sıralarında Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi’nde meydana geldi. Çatıdan yükselen yoğun dumanı fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.
MAHSUR KALAN İŞÇİ KURTARILDI
Yangının büyümesiyle birlikte çatı katında mahsur kalan bir işçi, ekiplerin yoğun çalışması sonucu kurtarıldı. Kurtarma anları kameraya yansırken, olay yerinde panik yaşandı.
YANGININ NEDENİ BELİRLENDİ
İlk belirlemelere göre yangının, tadilat sırasında kullanılan yanıcı polyester ve zift malzemelerinin ısı nedeniyle tutuşması sonucu çıktığı öğrenildi.
17 ARAÇLA MÜDAHALE
Alevlere toplam 17 itfaiye aracıyla müdahale edildi. Yaklaşık 1 saat süren çalışmaların ardından yangın kontrol altına alındı.
2 İŞÇİ HASTANEYE KALDIRILDI
Yangın sırasında dumandan etkilenen işçiler Yunus Y. ve İzzet O., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların bilincinin açık olduğu bildirildi.
BİNA TAHLİYE EDİLDİ
Ekipler bina içerisinde yaptıkları anonslarla vatandaşları tahliye etti. Alevlerin alt katlara sıçramadan söndürülmesi olası bir faciayı önledi.
GÖRÜNTÜLER HAVADAN KAYDEDİLDİ
Yangın sırasında oluşan yoğun duman ve alevler dron ile havadan görüntülendi. Görüntülerde çatı katını saran alevler ve gökyüzünü kaplayan duman dikkat çekti.
Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı tahkikat başlattı.