Eski Hepsi grubunun sevilen üyelerinden Yasemin Yürük, İstanbul’a dönmeden önce yaptığı kısa bir sahil molasının hiç beklemediği bir kazayla sonuçlandığını açıkladı. Arkadaşıyla sahilde kahve içerken yaşadığı talihsiz olay, sosyal medyada da gündem oldu.
Sahil kenarında kahve keyfi yaparken telefonuyla ilgilenen Yürük, bir anda cihazın elinden kayarak denize düştüğünü söyledi. O anları anlatan ünlü isim, “İstanbul’a dönüş öncesi sahilde kahve keyfi yapalım derken telefonumu denize düşürdüm. Arkadaşımın yedek telefonunu aldım ama şifrelerimi hatırlamıyorum.” diyerek yaşadığı küçük paniği esprili bir dille aktardı.
DENİZE GİRİP TELEFONUNU ALMAYA ÇALIŞTI
Olayın hemen ardından telefonunu kurtarmak için denize giren Yürük, bu anları kaydeden arkadaşının görüntülerini de sosyal medya hesabından paylaştı. Videoda ünlü şarkıcının hem gülerek hem de heyecanla telefonunu bulmaya çalıştığı görüldü.
SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
Görüntüler kısa sürede takipçileri arasında yayıldı. “Telefonum gitti, şifreler aklımda değil.” sözleri ise sosyal medyada en çok konuşulan detaylardan biri oldu. Yürük’ün doğal ve neşeli tavrı, takipçilerinden büyük beğeni topladı.
(0) Yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!