Diyarbakır Hazırlıkları Başladı

#İnegöl Spor |
 :

İnegöspor berabere kalınanan Bugsaş maçı sonrası Diyarbakır B.B maçı hazırlarına tesislerde başladı

Ligin 16. Haftasında evinde Diyarbakı Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan İnegölspor Mesudiye tesislerinde çalışmalar başladı

 

Teknik Direktör Şaban Yıldırım gözetiminde  gerçekleşen idman sonrası açıklamalarda bulunan Yıldırım “Hazırlıklarımız sürüyor. Bugün tek antrenman şeklinde hazırlanıyoruz. Oyunumuzun üzerinde çalışmaya her zaman söylediğimiz gibi devam ediyorum. 2 hafta kaldı ve bu 2 haftalık sürede de en iyi şekilde devreyi bitirip 2 maçı kazanmak istiyoruz. 2 maçı kazanarak devreye geçmek istiyoruz. Ondan sonrada 2 yarı hazırlıkları başka bir şekilde devam edecek.”

 

İYİ BİR KADROYA SAHİPLER

 

Diyarbakır B.B’nin iyi bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Yıldırım “Diyarbakır takımı iyi bir kadroya sahip. Biraz hem şehirde yaşanan problemler hem de ekonomik olarak yaşadıkları bazı sorunlar yüzünden bu duruma düşmüş bir takım. Oysa sezon başında hedefleri 1.ligdi. Dolayısıyla da kaliteli bir kadroya sahip iyi bir takıma karşı oynayacağız. Bunu unutmadan hazırlanmamız gerekiyor. Bunu unutmadan sahada olmamız gerekiyor.”

 

DURUMLARINA BAKACAĞIZ

 

Sakat oyuncular hakkında bilgiler veren Yıldırım “Birkaç tane ufak tefek sakat oyuncularımız var. Emrah’ın arka adalesinde ufak bir sakatlık var. Alişan’da gribal durum var. Semih’in üst adalesinde bir problem var. Bunları gözlemeye devam edeceğiz. Yarın öbür günde son durumlarına bakacağız.”şeklinde konuştu.