Gergin geçen kongrede kazanan İNEGÖLSPOR oldu

#İnegöl Spor | Haber Merkezi
23 May 2022 / Pzt 21:43

Bugün tek liste ile gidilen ve Kani Ademoğlu ve yönetiminin tekrar seçildiği kongrede yer yer gergin anlar yaşanmasına rağmen kazanan İnegölspor oldu.

İnegölspor kongresi bugün Beşinci Mevsim Kongre Salonunda gerçekleşti. Tek liste ile gidilen kongrede Kani Ademoğlu ve yönetimi tekrardan seçildi.
Söz alan başkan adayı Mehmet Canalp 15 günlük sürede İnegölspor camiasında yaşananlara bir açıklık getirilmesi gerektiğini belirtti. Daha sonra Canalp yönetim listesini divana sunarak Kani Ademoğlu lehine çekildiklerini belirtti. Canalp amaçlarının sadece İnegölspor sahipisiz olmadıklarını göstermek olduğunu ötekileştirilmenin ve yok sayılmanın doğru olmadığını belirtti.

Bir diğer başkan adayı Tevfik Taşkın İnegölspor’un ayaklar altına alınacak bir camia olmadığını söyledi. İnegölspor’un herkesin olduğunu kimsenin İnegölspor ile sosyal medyada alay edemeyeceğini söyledi.

Dilek temennide söz alan Mehmet Turan ise İnegöl Belediye başkanı ile Remzi Cinoğlu ile yapılan görüşmeyi açıkladı. Başkan Taban’ın Yavuz Uğurdağ’a İnegölspor görevi verildiğini öne sürdü.

Bu açıklama üzerine söz alan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ 38 yıldır İnegölspor ile büyüdüğünü söyledi. Taraftarlık görevini de yöneticilik görevini de yerine. Bana güvenenlerin haricinde hiçbir kişi kurumdan İnegölspor’a sahip çık denmemiştir, görev verilmemiştir görev tevdi edilmemiştir. Ben bu şehri yönetenlerle İnegölspor sevdalıları ile bu süreci konuştum. İnegölspor oldumu ben dertleniyorum.

İnegölspor’un bütçe sorunu olmadığını belirten Mobiliyum başkanı ve Bursaspor başkan yardımcısı Talha Timurhan “İnegölspor kimine unvan verdi makam verdi, bu şehirde kazananların bu şehirde İnegölspor’a  destek vermek zorunda. İnegölsporun 1984 yılının ruhunu getirmesi lazım bunları konuşmamız lazım. O ruh geri gelmedikçe bütçe ile bu iş olmaz o ruhun geri gelmesi lazım” dedi.

KONGRE YAYININI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN