İnegölspor Demir Gibi!

#İnegöl Spor |
 :

Spor Toto 2.Lig temsilcimiz İnegölspor sezon açılış maçında Raif Demir ile Cem Demir’in attığı gollerle Bozüyüksporu 2-1 mağlup ederek lig öncesi moral depoladı.

Bu yıl Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk hesapları yapan İnegölspor, 2013-2014 sezon kadrosunu, teknik heyetini ve yönetimini taraftara tanıttı. İlçe stadyumunda gerçekleştirilen tanıtım programına İlçe Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve yönetim kurulunun yanında ilçe protokolü de katılım gösterdi.
 
TANITIMA YOĞUN İLGİ
Spor Toto 2. Lig temsilcimiz İnegölspor’un 2013-2014 sezonu kadrosu, teknik heyeti ve yönetimi taraftar dün saat 16.00’da ilçe stadyumunda gerçekleştirilen program ile taraftara tanıtıldı. Metin Akan ve Gökhan Güleç gibi Süper Lig’de forma giyen tecrübeli futbolcuların da bulunduğu kadro tanıtımının açılışına yoğun ilgi gösterildi.
Taraftarların da yeni sezon sloganları eşliğinde gerçekleştirilen programda yeni atanan İlçe Kaymakamı Ali Akça ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş sahaya inerek futbolcu ve teknik heyet ile yakından ilgilendi.
İNEGÖLSPOR 2 BOZÜYÜKSPOR 1
Programın ardından İnegölspor sahaya Ali, Mustafa, Alişan, Kemal, Bilal, Çağdaş, Berkay, Gökhan Güleç, Eray, Raif ve Metin Akan on biriyle çıktı.
Maçın ilk yarısı Raif Demir’in 43. dakikada attığı golle İnegölspor’un üstünlüğü ile sona erdi.
İnegölspor ikinci yarı ise sahaya daha farklı onbirle çıktı.
Maçın 50. dakikasında Bozüyükspor Serdar’ın golü ile eşitliği sağladı.
Bu dakikanın ardından akın akıl Bozüyük kalesini yoklayan bordo beyazlı ekip aradığı golü 84. dakikada Cem Demir’in ayağından buldu.
Maç İnegölspor’un 2-1 üstünlüğü ile son buldu.