İnegölspor Olgayı Transfer Etti

#İnegöl Spor |
 :

Dış transferde hareketli günler yaşayan İnegölspor, son olarak Kartalspor’dan orta saha oyuncusu Olgay Coşkun’u transfer etti.

Gökhan Güleç’i bünyesine katarak tüm dikkatleri üzerine çeken İnegölspor, Kartalspor’un başarılı orta saha oyuncusu Olgay Coşkun’u transfer etti.
 
İnegölspor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı İlhan Korkmaz, Olgay ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.
 
Olgay’ın takıma büyük katkılar sağlayacağını ifade eden Korkmaz, “2013-2014 futbol sezonunda oluşturmayı düşündüğümüz İnegölspor’un kadrosuna bir kardeşimizi daha dahil ettik. Olgay Coşkun ile 2 yıllık anlaştık. Takımımıza çok ciddi katkılarının olacağına inandığımız bir kardeşimiz. İnşallah cenabı Allah kazasız belasız, sakatsız bir sezon geçirmeyi nasip eder” dedi.
 
Transfer çalışmalarının sonuna yaklaştıklarını belirten Korkmaz şöyle konuştu: Takımımızdaki transferlerin sonuna doğru yaklaşıyoruz. Kısmet olursa bir forvet daha transferimiz olacak. Bu kardeşimizin durumuna göre de orta sahaya bir takviyemiz daha olur. İnşallah transferimizi noktalamaya doğru gidiyoruz.
 
İnegölspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Olgay Coşkun, “Transferimizde emeği geçen başkanımız ve İsmail Güldüren’e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah iki taraf içinde hayırlı olurlu olur. Hedefim öncelikle İnegöspor’da üst liglere çıkabilmek. Kalıcı ve başarılı olabilmek. İnşallah Allahın izniyle bunlarda olacak” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından Olgay Coşkun, kendini bordo beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.