İnegölspor topbaşı yaptı

#İnegöl Spor |
17 Tem, 2018 / Sal 11:12

İnegölspor ilçe stadında teknik direktör İsmail Ertekin, yönetiminde sezonun ilk çalışmasını yaptı. Çalışma öncesi dualar eşliğinde kurban kesimi yapıldı.

Açılışta konuşan Kulüp Başkanı Eşref Güç, şunları söyledi:

"2018-2019 sezonu tüm takımlara hayırlı olsun. İnşallah kaza bela olmadan iyi bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum. İnegölspor olarak seri seri transferlerle hazır olmaya çalışıyoruz. Tabiî ki bu çalışmaları istişare ederek yapıyoruz. Malum futbolcu fiyatları oldukça yüksek. İnegölspor‘a katkı sağlayacak oyuncuları almaya çalışıyoruz. Haddini bilen şımarmayan futbolcularla çalışmayı istiyoruz. Transferlerimiz devam edecek. Kampta beğenilmeyen futbolcular olabilir. Hedefte şaşma yok. Güzel ve ciddi bir gruptayız. İyi takımlar var. Hedefimiz öncelikle 1. Lig. Olmazsa Play-Off’tan çıkmak. Daha önce final oynadık diye herkes bizden başarı bekliyor. Yeni teknik heyetimizin birçok şampiyonluğu var. İnegöllülerin desteklerini bekliyoruz. Maçlarımıza herkesi bekliyoruz. Uzun maraton olacak. Güleceğimiz, ağlayacağımız bir sezon olacak. Birlik beraberlik bozulmadan iyi bir sezon geçiririz inşallah. Birinci olarak sezonu tamamlarız inşallah."

Teknik Direktör İsmail Ertekin ise "Hepimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah sakatlıksız, sorunsuz ligi tamamlarız. Tek derdimiz var oda üst lige çıkmak. Transfer konusunda zorlanıyoruz. Oyuncu bulmakta zorlanıyoruz. Çünkü bizi hedefe götürecek oyuncular gerekiyor. Onun için de şuana kadar doğru gittiğimizi düşünüyorum. Bundan sonrada 1-2 oyuncu ile daha bağlantılarımız var. Onları da yaptığımızda sezona daha iyi bir şekilde başlayacağız. Sezona doğru bir şekilde, doğru oyuncularla başlamak bizim için en önemli olay. Onun için başkanımız ve yönetim kurulumuzla çalışıyoruz. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur. Hafta sonuna kadar burada günde çift çalışma ile devam edeceğiz. Önümüzdeki hafta 2. etap için Bolu'ya kampa gideceğiz. Gruba baktığımız zaman her takım kuvvetli. Sene başında 18 takımın hepsine sorsan şampiyonluğa oynuyor. Grubumuzda transfer çalışmaları yapan takımlar var. Hakikatten çok büyük paralarda veriyorlar. Ama bu ligde çok paralı değil doğru parayı ödeyen, bu ligde çok iyi oyuncuyu değil takım oyuncusunu bulan takımlar şampiyon olacak. Onun için bizde hem oyuncu yönünden hem maddesel yönden her şeyi doğru bir şekilde, bütçemize uygun bir şekilde yapmaya çalışan bir yönetim var. İnşallah bunun sonunda, bu kadar güçlü takım dediğimiz takımlar içerisindeki 1. takım olmak için gerekli tüm çabamızı sarf edeceğimizi düşünüyorum."ifadelerini kullandı.