İnegölsporda Moraller Yerine Geldi

#İnegöl Spor |
02 Ara 2015 / Çar 17:32

İnegölspor Ziraat Türkiye kupasında rakibi Balıkesir’i penaltılarla 4-2 yenmeyi başarırken takım üstündeki kara bulutlarda dağıldı.

 

İnegölspor Ziraat Türkiye kupasında rakibi Balıkesir’i penaltılarla 4-2 yenmeyi başarırken takım üstündeki kara bulutlarda dağıldı.

OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM

Oyuncularının kendine söz verdiğini ifade eden İnegölspor Başkanı Eşref Güç “Güzel bir maç oldu Balıkesir gerçekten iyi bir takım, süper ligden düşen bir takım. Şans yüzümüze gülmedi açıkçası son dakikalarda net pozisyonlarımız vardı onlar gol olmuş olsaydı maç penaltılara kalmayacaktı ama böyle daha zevkli oldu güzel oldu. Ben iddia ediyorum bu hafta Kartal’ı yenip düzlüğe çıkacağımıza inanıyorum futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum bana söz vermişlerdi benim için oynadılar hepsini öpüyorum taraftarımıza tebrik ediyorum.” Dedi.

BİZE DESTEK VERİN

Penaltılarda büyük başarı gösteren kaleci Tevfik “ Çok mutluyuz arkadaşlarım ellerinden geleni yaptılar ligde de hengâmeden çıkmak istiyoruz. Biz iyi takımız bize destek versinler takım sıkıntılı günler yaşıyor ama bu durumdan çıkacağız inşallah.” Dedi.

SABIRA İHTİYACIMIZ VAR

Takımın sadece biraz sabıra ihtiyacı olduğunu ifade eden teknik direktör Taşkın Güngör “Bizim sonuç anlamda istediğimiz şeyler olmuyor ama takımım oyun olarak gelişiyor Balıkesir’den daha iyi oynadık. Fiziksel olarak iyi bir noktaya geldik 90 dakika içinde çok şanslı değildik ama penaltılarda inanılmaz derecede penaltılar attık. Son bölümde ısrarla penaltılara kalmak istedik takımım iyi penaltı atıyor oyunumuzun karşılığını aldık bu moralle ligde de çıkış yapmak istiyoruz. Gol noktalarında şans faktörünün yanımızda olmasını istiyoruz inşallah bu maç dönüm noktamız olur. Bize bir galibiyet lazımdı bu maç nasip oldu.  Ben bir olumsuzluk görsem İnegöl kamuoyuna söylerim gerekirse tepkimi de gösteririm ama inanıyorum bu takım öyle böyle yukarı çıkacak kardeşim bunu da herkes görecek sadece sabır istiyoruz.” dedi