İnegölsporda Son Dakika Transferi

#İnegöl Spor |
 :

İnegölspor Teknik Menajeri İsmail Güldüren, Kırklareli maçı öncesi gerçekleştirilen son antrenman esnasında açıklamalarda bulundu.

İnegölspor, kulüp tesislerinde Kırklareli deplasmanı öncesi son antrenmanını gerçekleştirdi. İnegölspor Teknik Menajeri İsmail Güldüren, antrenman esnasında basın mensuplarının; son dakika transferi olan Ercan Göç ve Kırklareli maçı ile ilgili sorularını yanıtladı. Güldüren, Göç’ün kamp yapmış ve hazır halde İnegölspor’a geldiğini belirterek İnegölspor’un bu sene hedef takımı olduğunu belirtti.

SON DAKİKA TRANSFERİ

Transfer sezonunun sona ermesine çok az süre kala İnegölspor’un gerçekleştirdiği Ercan Göç transferi hakkında bilgiler veren İnegölspor Teknik Menajeri İsmail Güldüren, “Transfer sezonu başladığından beri ilgilendiğimiz bir oyuncuydu. Kulübü ile görüşmelerimizde çok büyük meblağlar vardı, ulaşamıyorduk. Onlar da sanırım o mevkiiye transfer yapmışlar. Bugün de oyuncudan bize menajeri aracılığı ile gelen haberde ayrılmak istediğini söylediler. Bizim de zaten transfer döneminden beri uğraştığımız bir oyuncuydu. Ercan Göç’ü Bandırmaspor’dan 1 yıl kiralık olarak aldık ama bir dahaki yıl için satın alma opsiyonu bizde. 40 bin TL yatırırsak Ercan Göç’ü biz alıyoruz. İnşallah bu sezon kurmuş olduğumuz kadroda Ercan kardeşimiz de bize fayda sağlar. İnegölspor’un istediği, arzuladığı yerlerde olmak istiyoruz” dedi. 

KAMP GÖRMÜŞ BİR OYUNCU

Teknik Menajer İsmail Güldüren, transfer edilen Ercan Göç’ün Bursalı olduğunu da belirterek Salı günü takım ile beraber idmanlara çıkacağını belirtti. “Önceliğimiz kamp dönemi geçiren bir oyuncuydu. Şansımıza da istediğimiz bir oyuncu. Kamp göçmüş bir oyuncu. İnşallah bizi mahcup etmez, kendisi de mahcup duruma düşmez” diye konuştu.

İNEGÖLSPOR BU SENE HEDEF TAKIMI

Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Kırklareli maçı ile ilgili de konuşan İsmail Güldüren, “Şimdiye kadar söylenen, oynanan, yapılan bütün eylemler balayı idi. Gerçek hayat 8 Eylül günü saat 16.00’da Kırklareli maçı ile başlıyor. Bizim odaklanacağımız, istediğimiz, arzuladığımız lig burası. Hazırlık maçlarında dönem dönem skorlar belki soru işaretleri yaratabilir ama biz biliyoruz ki kendi kurduğumuz kadro iyi bir kadro. Uyum sürecini inşallah daha çabuk atlatacağız. İnegölspor bu sene hedef takımı. Hedef takımı olunca da takımlar, rakipler size daha fazla konsantre oluyor. Biz de bunun bilincindeyiz. O zaman ne yapmamız gerekiyor. Biz de rakiplerden daha fazla konsantre olup daha fazla mücadele etmemiz gerekiyor. Biz bunları yapacağımızın teminatını herkese verebiliriz. İnşallah İnegölspor bu sene arzuladığı, istediği yerlere gelebilir” açıklamalarında bulundu.