İşte İnegölspor’un ilk yarıda ki karnesi

#İnegöl Spor | Haber Merkezi
26 Ara 2023 / Sal 15:01

İnegölspor ligin ilk yarısında iç sahada çok iyi performans sergilerken, aynı başarıyı deplasmanda sergileyemedi. İşte İnegölspor’un ilk yarıda ki istatistiği

İnegölspor ligin ilk yarısında 9 deplasman 9 iç saha maçı oynadı.

İÇ SAHADA BİLEĞİMİZ BÜKÜLMÜYOR
9 İç saha maçında İnegölspor 6 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet alırken toplam 20 puan topladı. İç saha puan durumuna göre  ligde 3.sırada yer aldı.

DEPLASMANDA KÖTÜYÜZ
İnegölspor deplasmanda ise iç sahada ki gibi başarılı sonuçlar sergileyemedi. 9 dış saha maçında 1 galibiyet 2 beraberlik 6 mağlubiyet alarak deplasmanda 5 puan topladı. Dış saha puan durumuna göre  ligde 15. Sırada yer aldı.

PUANLAR İÇERİDE TOPLANDI
İnegölspor evinde 20 puan toplarken deplasmanda 5 puan topladı. Ligin ilk yarısında topladığı  25 puanla 9. Sırada yer aldı.
Temsilcimiz İnegölspor ligin ilk yarısında 18 maçta  28 gol atarken 26 gol yedi.

Ligin ilk yarısında İnegölspor en farklı galibiyeti 5-2’lik Menemen ve 4-1’lik Aksaray Belediye maçlarında elde ederken en farklı mağlubiyeti ise 3-1’lik İskenderun deplasmanında elde etti.

İnegölspor’da ligin ilk yarısında 6 golle en fazla gol atan oyuncu Uğur Mustafa Türk olurken, Sol Bek Orhan Aktaş ise 3 asit yaparak en fazla gole katkı veren isim oldu.