Kani Ademoğlu'ndan futbolculara ültimatom, gereken neyse yapılacak

#İnegöl Spor | Haber Merkezi
05 Kas 2022 / Cmt 16:34

İnegölspor başkanı Kani Ademoğlu İnegölspor’a operasyon vardı, maçın hakkı beraberlikti 19 Aralık’ta gereken yapılacak dedi.

1-0’lık Batman Petrol mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulunan İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu “Sezon başından beri bize verilmeyen penaltılar vardı. Bu maçta hakem ilk fırsatta penaltı verdi rakibe.  Maçın hakkı beraberlik. Devre arasına kadar yapabileceğimiz bir şey yok. Devre arasında köklü değişiklik olacak ne yapılması gerekiyorsa yapılacak. Bazı arkadaşlar bu formayı hafif gördüler ama bu formayı kaldıramayanlar devre arasında bedelini ödeyecekler Bu forma kutsal bir forma. 18 Aralık son maç oynanacak 19 Aralık’ta gereken yapılacak. Bunu futbolcularda taraftarlarda görecek.”
 
YETERSİZ BİR KADROYUZ
İnegölspor teknik direktörü Taşkın Güngör ise “Penaltı dakikasına kadar bu kadro elinden geleni yaptı. Yetersiz bir kadroyuz ama penaltı ağır bir karardı. Bu süreci atlatacağız dönüşüm mutlaka olacak. Her hafta farklı skorcuları sakatlığa kurban ediyoruz. Ermeç ve Ethem kendilerine bakmamışlar antrenman yapmamışlar o süreçte. Birkaç hafta kadroya alamayacağız program dahilinde antrenman yapıyorlar”