Kırlarelispor Maçını Telafi Edeceğiz

#İnegöl Spor |
 :

İnegölspor teknik direktörü Mehmet Bulut hafta sonu oynanacak olan göz tepe maçının zor maç olacağını ifade ederek 3 puan almayı hedeflediklerini söyledi.

Göztepe maçının zor geçeceğini ifade eden Bulut, geçen haftadaki yaşanan 3 puan kaybını bu hafta telefi etme yoluna bakacaklarını söyledi. Takımda önemli oyuncuların maç eksiği olduğunu ifade eden Bulut 1-2 haftaya kadar bu eksikleri gidereceklerini , eksiklerinde giderilmesi takıma büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Göztepenin bu ligde hedefi olduğunu ve yatırım yaptıklarını söyleyen Mehmet Bulut İnegölspor’unda hedefleri olduğunu hafta sonu sahada iyi bir maç olacağını ifade etti. Takımın biraz daha temposunu arttırması gerektiğini söyleyen Bulut, “Tempoyu biraz daha arttırmamız lazım top rakipteyken iyi savunma yapmamız lazım tabi bunlar zaman içerisinden düzelecek tabiki o zaman diliminde en az kayıpla geçirmek zorundayızki rakiplerle olan puan kaybını açmamamız lazım. İçerde oynuyorsanız almak zorundasınız bunun bilincindeyiz ona göre mücade edeceğiz ve inşallah sahandan 3 puanla ayrılacaz” dedi.